Marija Šerifović je imala traume iz detinjstva zbog Jelene Tomašević: Uvek mi je "ispred nosa" odnosila prvo mesto u takmičenjima!

26.08.2022

09:06

0

Autor: Marija Mitić

Naše dve ostvarene pevačice su iz istog grada, a pohađale su zajedno osnovnu i srednju školu

Marija Šerifović je imala traume iz detinjstva zbog Jelene Tomašević: Uvek mi je "ispred nosa" odnosila prvo mesto u takmičenjima!
Marija Šerifović Jelena Tomašević - Copyright 24sedam/N.V. ATAImages/A.A.

Naši najbolji ženski vokali, pevačice Jelena Tomašević i Marija Šerifović ostvarile su zavidne karijere, a otpočele su ih u isto vreme i u istom gradu.

Naime, Marija i Jelena su Kragujevčanke, išle su zajedno u osnovnu i srednju školu i u ovom gradu provele su detinjstvo i tinejdžerske dane. Kako su obe još tada bile učesnice svih mogućih pevačkih takmičenja, između naše dve ostvarene pevačice postojao je i rivalitet, bar sa Marijine strane.

Naime, naša jedina evrovizijska pobednica ne krije da ju je nerviralo to što joj je Jelena "pred nosem" odnosila prva mesta na raznim takmičenjima, počev od prvog u osnovnoj školi, gde je pevala pesmu Vitni Hjuston.

ATAImages/ A.A.
Marija Šerifović

- Nisam imala pojma da pevam, katastrofa. Ne sećam se, ali Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno. Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako ih je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala. Jelena je pobedila i na 3K Duru te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla: "E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj", ali da, bila sam jako ljuta - ispričala je Šerifovićka u emisiji "Šok tok", dok je i Jelena Tomašević otkrila šta misli o svojoj koleginici.

Jelena Tomašević Promo/Ivica Nikolić
Jelena Tomašević

- Mara je uvek bila kraljica i kad je bila mala. Ona je uvek bila drugačija, svoja i vanserijski talentovana. Uvek kad pomislim na nas kad smo bili deca, uvek mi je taj njen božanski dar kao prva njena karakteristika, koju je zadržala, hvala bogu i do dana današnjeg. Mnogo sam ponosna na nju, što ona taj svoj dar koristi na pravi mogući način i što je dosledna sebi i svom karakteru i svojoj muzici. Mi smo išle takođe u Prvu Kragujevačku gimnaziju zajedno, sretale smo se po hodnicima, dolazile jedna drugoj na svirke po Kragujevcu, gde smo imale koncerte još tada. Tako da mogu slobodno da kažem da sam ponosna na nju, kako vodi svoju karijeru i što je uzor svim mladim pevačima današnjice - rekla je Jelena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike