Vjera Mujović prvi put u javnosti sa novim dečkom: Posle razvoda glumica ponovo srećna u ljubavi (FOTO)

12.04.2024

10:37

0

Glumica uvek u elegantnom izdanju

Vjera Mujović prvi put u javnosti sa novim dečkom: Posle razvoda glumica ponovo srećna u ljubavi (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Glumica Vjera Mujović nedavno je priznala da se pre dve godine razvela od lekara Štefana Prajsa, a poznato je i da je već u novoj vezi.

Njen novi izabranik je reditelj Miloš Pavlović, sa kojim je prethodno imala priliku da sarađuje.

Njih dvoje su sinoć prvi put od obelodavanja veze viđeni zajedno na jednom prestoničkom događaju, a reč je o modnoj reviji.

- Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja smo zajedno nešto oko godinu dana. Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije svoj privatni život, ali s druge strane ja od svog života ne pravim senzaciju. Moj posao je da govorim o svojim ulogama, o festivalu koji sam pokrenula u Beogradu i to u suštini treba da me predstavlja u javnosti - poručila je ona za Kurir.

Inače, i Miloš ima brak iza sebe, a bio je oženjen glumicom Danijelom Kuzmanović Pavlović, sa kojom je dobio dve ćerke.

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i iz tog braka ima dve ćerke. Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu „Pupin - poslednji san“, u kojoj ona igra tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - kazao je insajder za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike