Vjera Mujović o razvodu: To je ostalo u senci, nije bilo nikakvih poklapanja

11.04.2024

09:46

0

Ona sada uživa u novoj vezi

Vjera Mujović o razvodu: To je ostalo u senci, nije bilo nikakvih poklapanja
Vjera Mujović - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumica Vjera Mujović razvela se u strogoj tajnosti od supruga dr Štefana Prajsa, a sada se oglasila nakon što se pisalo da već dve godine nisu zajedno.

Par se venčao 2015. godine i tada su bili pod budnim okom javnosti jer je ceremonija organizovana u avionu koji je leteo na relaciji Beograd-Istanbul, a u Sabornoj crkvi su se takođe zavetovali na večnu ljubav uz tri sveštenika.

Sada je glumica ispričala ukratko svoju priču i potvrdila vest.

- Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja smo zajedno nešto oko godinu dana. Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije svoj privatni život, ali s druge strane ja od svog života ne pravim senzaciju. Moj posao je da govorim o svojim ulogama, o festivalu koji sam pokrenula u Beogradu i to u suštini treba da me predstavlja u javnosti - poručila je ona za Kurir.

Podsetimo, njeni roditelji su preminuli 2022. godine u razmaku od nekoliko meseci. Najpre majka u martu, a zatim i otac u avgustu.

ATAImages/G. G.
 

- Dr Ljiljana Mujović rođena Mandić (1942-2022). Nema smrti, samo svetlost! Moja Likica je otišla među zvezde. Mila moja majčice, sretni ti zvezdani puti! Volim Te beskrajno! - napisala je glumica tada, a zatim se ubrzo oprostila i oca.

- Prof. Dr Trifun J. Mujović (1939-2022) Najdraži moj pape, tuga je beskrajna. Utjeha je da Te tamo čeka Ljiljana i da sigurno od ranog jutra otvaraš vrata neke nove dječije "nebeske ordinacije". Slava Ti, moj tihi, mirni, veliki oče! Tvoja Vjeročka - napisala je slomljena glumica u avgustu 2022. godine.

Novi partner

Vjerin novi parntner je reditelj Miloš Pavlović koji je režirao duo-dramu "Pupin – poslednji san" po Vjerinom tekstu.

Miloš je bio u braku s njenom koleginicom Danijelom Kuzmanović. Vjera i Danijela obe rade u Narodnom pozorištu u Beogradu. Inače, Danijela je bila na klasi sa Nelom Mihailović, Natašom Ninković, Glogovcem, Sergejem...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike