Mujo Hodžić iz „Zvezda Granda" izvršio samoubistvo: Porodica pevača neutešna, kolege zanemele od tuge

10.04.2024

15:35

0

Za sobom je ostavio i suprugu Lejlu

Mujo Hodžić iz „Zvezda Granda" izvršio samoubistvo: Porodica pevača neutešna, kolege zanemele od tuge
Mujo Hodžić - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Mujo Hodžić, nekadašnji takmičar „Zvezda Granda", preminuo je u 26. godini juče, 9. aprila. Prema najnovijim saznanjima medija, pevač je sebi oduzeo život bešenjem. Imao je, prema daljim napisima, psihičkih problema zbog kojih je u poslednje vreme bio u izuzetno lošem stanju.

- Bio je sa roditeljima tog dana i samo je izašao i nažalost to uradio. Otišao je u pomoćnu zgradu u roditeljskom dvorištu i učinio to. Žao mi je zbog toga, bio je odličan momak i izuzetno pošten kolega - rekao je „Grandu" blizak izvor govoreći o Hodžiću, čija je smrt šokirala njegove kolege, prijatelje i članove porodice koji se i na društvenim mrežama opraštaju od njega.

Mujo je za sobom ostavio i suprugu Lejlu, koja je putem Fejsbuka uz njihovu zajedničku fotografiju poručila:

– Ode mi duša moja, sve na svetu.

Podsetimo, Mujo se u „Zvezdama Granda" pojavio u sezoni 2018/2019. godine. Predstavio se bio pesmama „Potražiću oči nešto zelenije" Marinka Rokvića i „Bolje mi je" Radiše Trajkovića Đanija.

Pomoć

Pomoć SOS telefon za osobe koje razmišljaju o samoubistvu je 0800/309-309, opcija 1. SOS telefon radi 24 sata, a javljaju se stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 časova prima bez zakazivanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike