Tragična životna priča zvezde "Granda" naježila je milione: Umrla mu sestra, otac izvršio samoubistvo, a sada je dobio sina!

19.03.2023

16:40

0

"Došlo je vreme da drugačije razmišljam i gledam sutra, a ne juče!"

Tragična životna priča zvezde "Granda" naježila je milione: Umrla mu sestra, otac izvršio samoubistvo, a sada je dobio sina!
Milan Bukilić - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Mladi takmičar popularnog talent-šou programa "Zvezde Granda", Milan Bukilić, sinoć se nije plasirao u dalji tok takmičenja. Milana je iz bekstejdža bodrila supruga Anastasija sa kojom je nedavno dobio sina.

Pevač je još 2018. godine privukao veliku pažnju javnosti zbog tragične životne priče, koja je potresla javnost.

Naime, Milanu je prvo umro deda, zatim sestra, a potom je njegov otac izvršio samoubistvo. On je tada otkrio da je imao svega 11 godina kada se desila tragedija i da tada nije bio svestan situacije.

Uprkos brojnim životnim nedaćama, Milan Bukilić je smogao snage da nastavi dalje i hrli ka zvezdama, što je dokazao i kroz popularno takmičenje.

- To je davno prošlo. Život ide dalje. Pokušaću da opravdam sva njegova očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija - rekao je ranije Milan Bukilić i dodao:

- Život se menja kada ostaneš bez svega što si imao. To me je još više motivisalo da napravim muzičku karijeru. Znam kako je imati pa nemati. Skroman sam, ne želim da se zanosim stvarima kojima se zanosi današnja omladina - skupi automobili, alkohol, narkotici. Vidim sebe kao normalnu osobu. Sve što mi se dešavalo ima velikog udela u kreiranju mene kao osobe.

Bukilić smatra da bi ovakvu tragediju mnogo teže podneo u zrelijim godinama, te ističe da danas pozitivnije razmišlja.

- Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče - rekao je on.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Milan Bukilić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike