"Moj suprug je sebi oduzeo život!" Pevačica iz "Nikad nije kasno" otvorila dušu o stravičnoj tragediji: Još je sve sveže!

01.04.2023

14:26

1

Odlučila da nastupi pred milionima uprkos velikom bolu koji oseća

"Moj suprug je sebi oduzeo život!" Pevačica iz "Nikad nije kasno" otvorila dušu o stravičnoj tragediji: Još je sve sveže!
Natali Prijović - Copyright Printscreen Youtube/Nikad nije kasno

Pevačica Natali Prijović (47) proslavila se učešćem u talent-šou programu "Nikad nije kasno", a srca publike svojim raskošnim glasom i energijom osvojila je još u prvom krugu takmičenja.

Malo je poznato da je nju i njenu porodicu zadesila stravična tragedija, a sada je smogla snage i javno progovorila o nemilom događaju koji joj je promenio život.

Natali se u samom takmičenju suočila sa velikim bolom, kada je njen suprug početkom 2023. godine sebi oduzeo život.

- Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenu - jedva je smogla snage i ispričala svoju tužnu životnu priču hrabra žena.

Printscreen Youtube/Nikad nije kasno
Natali Prijović

Porodična tragedija je još uvek sveža, a četiri preostale žene u porodici teško se nose sa tugom koja ih je zadesila i konstantno se preispituju - šta su mogle da učine kako ishod ne bi bio fatalan.

- Još uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savesti što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična - rekla je pevačica.

Natali nije ni slutila da njen suprug toliko pati, iako je znala da se teško nosi sa situacijom u zemlji i životnim okolnostima.

- Nisam znala da toliko pati. To mi je najteže jer sam sa čovekom provela dvadeset pet godina i nisam mogla da shvatim, znala sam da mu je teško kao i svima nama. Takva je jednostavno situacija u zemlji, ali on je očigledno teško podneo sve te stvari. Nisam znala da mu je toliko teško - objasnila je ona.

Printscreen Youtube/Nikad nije kasno
Natali Prijović

Uprkos velikom gubitku koji joj je obeležio žiot, Prijovićka je ipak smogla snage da nastupi pred milionima u emisiji, a za to je imala dobar razlog.

- To što sam ovde večeras, to je zbog njega. On je obožavao ovu pesmu i tražio da snimim kaver. Uvek je govorio: „Ti bi to razbila“. Prvo sam htela da odustanem, ali onda sam odlučila da mu se na ovaj način zahvalim za sve. Znam da me je gladao sa neba večeras i da je nastup sa Milanom „Neverne bebe“ njegov poklon za mene - zaključila je Natali, prenosi Grand.

Inače, Natali se publici predstavila u prethodnoj emisiji, a odabrala je numeru „Babe I’m gonna leave you“, inače omiljenu pesmu njenog pokojnog supruga koja nosi snažnu poruku.

Printscreen Youtube/Nikad nije kasno
Natali Prijović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike