Evo gde je u stvari radio Janjušev brat koji je izvršio samoubistvo: Imao je ozbiljan posao, a kolege nisu mogle da ga dobiju

25.12.2023

22:13

1

Autor: N. M.

Slikao se i za Onlifens

Evo gde je u stvari radio Janjušev brat koji je izvršio samoubistvo: Imao je ozbiljan posao, a kolege nisu mogle da ga dobiju
Mihailo Janjušević - Copyright Instagram

Tragična smrt brata rijaliti učesnika Marka Janjuševića, Mihaila, potresla je sve, a o njegovom životu u javnosti se nije mnogo znalo.

On je, prema prvim informacijama, izvršio samoubistvo, a pronađen je obešen u iznajmljenom stanu.

Dvadesetsedmogodišnji mladić bavio se modelingom, ali do sada nije poznato da je radio u jednoj od vodećih kompanija za međunarodni transport robe i logistiku. Bilo je poznato, što je i javno govorio u tek nekoliko navrata, da zarađuje od fotografija na Onlifensu, ali sada kako se nije javljao na telefon danima, otkriveno je da je imao ozbiljan posao.

Antonio Ahel/ATA Images/Instagram
Marko Janjušević Janjuš

 

Kolege iz firme su pokušale da ga dobiju, ali nisu uspele, kako nezvanično prenosi Telegraf.

Podsetimo, Marko Janjušević Janjuš je u trenutku bratovljeve smrti bio u rijalitiju, kao i prethodnih godina. Večeras je izašao iz Elite kako bi mu saopštili tragičnu vest. Inače, Marko i Mihailo nisu bili u poslednje vreme u kontaktu, Janjuš ima još jednog brata, Borisa.

    Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike