Život Jovane Stojiljković obeležile velike porodične tragedije: Otac, baba i deda izvršili samoubistvo

06.02.2023

12:01

0

Glumica o svom privatnom životu u javnosti ne voli da priča

Život Jovane Stojiljković obeležile velike porodične tragedije: Otac, baba i deda izvršili samoubistvo
Jovana Stojiljković - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Glumica Jovana Stojiljković stekla je veliku popularnost glumeći Maraševu devojku u filmu „Južni vetar“, a zapaženu ulogu je imala i u filmu „Vera“. Ova mlada glumica piše uspehe u svojoj karijeri, angažovana je u brojnim serijskim i filmski ostvarenjima, ali malo ko zna kakve su porodične tragedije obeležile njen život. 

Jovana ne preferira život na društvenim mrežama, te svoju privatnost čuva za sebe, bez objavljivanja fotografija i statusa na socijalnim platformama, te baš zbog toga njen privatan život i intrigira javnost. 

Jovana Stojiljković kao Vera Pešić Promo/RTS
Jovana Stojiljković

Završila je Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, a potom i postdiplomske studije.

Njen deda bio je nekadašnji ministar policije Vlajko Stojiljković, koji je pre 20 godina izvršio samoubistvo na stepeništu Savezne Skupštine i to godinu dana nakon što je samoubistvo počinila i njegova supruga Jelisaveta, Jovanina baka. 

 

 

I njihov sin, a Jovanin otac Vladimir je sebi oduzeo život 2004. godine, a glumica o ovome nikada nije pričala, već se fokusirala na karijeru, a svoje životne borbe je sačuvala samo za sebe. 

Podsetimo, ono što takođe intrigira javnost jeste emotivni život glumice koja je sredinom 2017. godine započela vezu sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Upoznala ih je zajednička prijateljica Jelisaveta Orašanin Teodosić, ljubav je brzo planula, a još brže i ugasila. Nakon pet meseci veze, oni su se verili, a potom ubrzo i raskinuli.

Sledeći Jovanin partner za koga je javnost saznala jeste glumac Goran Bogdan.

ATA Images/Antonio Ahel
Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Njih dvoje su u vezi već godinama, a domaći mediji su pisali kako su raskinuli 2021. Međutim, ovaj par nikada nije iznosio ovakve detalje u javnost, a neretko se zajedno i pojavljuju na brojnim prestoničkim događajima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike