"Da te zadržim lagala sam i da čekam bebu": Ana Nikolić se ponovo javno obratila Rasti!

31.03.2024

20:49

0

Nikome nije jasno šta je pevačica želela da postigne

"Da te zadržim lagala sam i da čekam bebu": Ana Nikolić se ponovo javno obratila Rasti!
Rasta i Ana Nikolić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta već neko vreme vode javni rat, gde pevačica objavljuje poruke koje je razmenila sa njim.

Sada se odlučila na  još jedan neočekivan potez kada je objavila deo svoje pesme, a na postu označila bivšeg muža, te kratko napisala "Hvala".

ATAImages/ Antonio Ahel
Rasta i Ana

Reči pesme Ane Nikolić su sledeće:

- Htela sam sa tobom ljubav, na zemlji i na nebu Da te zadržim, lagala sam i da čekam bebu Zbog tebe bih stvarno učinila sve I stvari koje ne postoje (Koje ne postoje) A ti si se ipak usudio da pitaš da l' je tvoje - glasi tekst pesme koju je objavila.

Zašto se Ana zahvalila Rasti nije poznato, ali ono što jeste je da su tekst za pesmu "Nije mi do seksa" zajednički radili pokojni Marina Tucaković i Milan Radulović Laća, a u tome je učestvovala i Ana. 

 

 

Podsetimo, Ana Nikolić mnoge je zatekla objavivši pre nekoliko nedelja prepisku s nekadašnjim suprugom, Stefanom Đurićem Rastom, vezanu za njihovu ćerku Taru. U jednoj od poruka on je njoj tada kazao kako će devojčicu „viđati samo u Centru za socijalni rad", međutim, kako pevačica ima starateljstvo, naglasila je kako tako nešto neće dozvoliti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike