Rastine komšije razvezale jezik: Ana Nikolić odavno ovde nije zalazila, njih dvoje se ne sreću ni zbog deteta!

23.03.2024

12:55

0

Prema njihovim rečima - nekadašnji supružnici imaju posrednika i kada je preuzimanje male Tare u pitanju

Rastine komšije razvezale jezik: Ana Nikolić odavno ovde nije zalazila, njih dvoje se ne sreću ni zbog deteta!
Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo su u samom fokusu javnosti - otkako je pevačica objavila jednu njihovu prepisku u kojoj joj je on navodno poručio i kako će ćerku Taru viđati samo u Centru za socijalni rad. Komšije repera akonto drame objašnjavaju da Nikolićevu odavno nisu videli u kraju, te da nekadašnjem bračnom paru posrednik pomaže, kada je preuzimanje mezimice u pitanju.

- Ono što sam ja do sada videla je da je Stefan posvećen otac. Ispratila sam malo u novinama svađu između njega i Ane, ali koliko se sećam, nije ovo prvi put da se natežu preko medija. Dete bi trebalo da ima oba roditelja, to je u većini slučaja ispravna opcija, naravno ako jednako brinu... Čini se da dete trpi zbog njih - počela je za „Blic" jedna baka, koja je potom dodala kako je Taru i Stefana viđala na putu ka vrtiću, u povratku kući, kao i brojnim šetnjama:

„Tara liči na tatu!"

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Viđala sam ih kada idu u vrtić, kada se vraćaju iz vrtića, u šetnju kada idu, takođe ih neko odveze donekle. Tara je mnogo slatko dete, liči na tatu moram priznati. Nadam se da ima srećno detinjstvo.

Sa druge strane, drugi komšija Anu toliko dugo nije video u kraju, da je gotovo „zaboravio i kako izgleda".

- Verujte, toliko je dugo nisam video, da sam i zaboravio kako izgleda. Mislim da se ni Rasta ne nalazi sa njom zbog deteta, već da mu vozač obavlja sve neophodne poslove. Nije ona zalazila ovde duži vremenski period - kazao je on, pa zaključio rečima:

- Greota zbog deteta da ne mogu da se slože oko nekih stvari. Mislim da njemu dosta pomaže i njegova devojka, deluje mi kada ih vidim svo troje zajedno, da Tari prija njeno društvo.

Pojedinci, pak, ni Đurića ne sreću baš toliko često.

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/A. A.
 

- Koliko sam ispratila, kada mu ćerka nije tu, voli duže da spava, pa izađe iz stana tek popodne. Nekada ga samo po automobilu prepoznamo - rekla je izvesna komšinica za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike