Ana Nikolić viđena u Centru za socijalni rad! Snimak pokazuje: Šta je s pevačicom, reperom i njihovom ćerkom u jeku drame (FOTO/VIDEO)

14.03.2024

12:50

0

Njena i drama Stefana Đurića Raste, čini se, ne jenjava

Ana Nikolić viđena u Centru za socijalni rad! Snimak pokazuje: Šta je s pevačicom, reperom i njihovom ćerkom u jeku drame (FOTO/VIDEO)
Ana Nikolić - Copyright Printscreen „Paparaco lov"

Ana Nikolić mnoge je zatekla objavivši krajem proteklog meseca prepisku s nekadašnjim suprugom, Stefanom Đurićem Rastom, vezanu za njihovu ćerku Taru. U jednoj od poruka on je njoj tada kazao kako će devojčicu „viđati samo u Centru za socijalni rad", međutim, kako pevačica ima starateljstvo, naglasila je kako tako nešto neće dozvoliti.

Potom, Ana se još nekoliko puta oglašavala akonto porodične drame, a sada - ekipa „Paparaco lova" ispratila je jedan dan nekadašnjeg bračnog para, te je tako javnost dobila na uvid kako se odbija „rat". Mala Tara najpre je izvesno vreme provela u stanu kod majke, da bi onda Rastin vozač došao po nju i odveo je kod oca.

Skockana, pevačica se kasnije bila uputila ka Centru za socijalni rad na Voždovcu i zato - šuška se kako su „zavađene strane" pokrenule kakav postupak, ne bi li se pronašlo najsrećnije rešenje za dete.

Tara je, sa druge strane, obišla nekoliko lokacija sa tatom. Skoknuli su i do njegovog studija, pa i s njegovom majkom, a njenom bakom na ručak.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati na snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike