Kaja Ostojić bila upletena u ubistvo prijatelja: Nikada neću zaboraviti taj poziv!

08.04.2024

08:55

0

Spekulisalo se da je njegova devojka to uradila zbog pevačice

Kaja Ostojić bila upletena u ubistvo prijatelja: Nikada neću zaboraviti taj poziv!
Copyright ATAImages/ A.A.

Radmila Mitrovića, nekadašnjeg potpredsednika FK "Rudar" iz Pljevalja, pre više od deset godina ubila je tadašnja devojka. Posle nekoliko meseci istrage, zaključeno je da je u sve bila umešana i pevačica Kaja Ostojić.

Spekulisalo se o tome da je Radmilova devojka izvršila ovaj zločin zbog ljubomore prema Kaji, što pevačica oštro demantuje.

- To su priče, neka nagađanja. Mi smo svi zajedno sedeli tog dana, kod tog mog pokojnog prijatelja u Crnoj Gori. Bilo je to pre mnogo godina. Bila sam u Belgiji kada je taj njen advokat počeo da priča takve gadosti po novinama. Ne znam da li mu je to bio sistem odbrane, ali bio je preglup, zaista. Mene sudija u prvom trenutku nije hteo da pozove na saslušanje, pa me ipak pozvao, jer je taj advokat toliko insistirao, da mu se sva odbrana bazirala na meni.

ATAImages/ A.A.
Kaja Ostojić

Iako izbegava da govori o ovoj temi, sada se osvrnula na mračan događaj, te priznala da šta se kobnog dana dešavalo.

- Bila su još dva moja prijatelja i sedeli smo kod njih u kući preko dana. Ja sam posle otišla na nastup, oni su izašli, napili se. Nisu bili kod mene na nastupu, već sam ja nakon nastupa došla tamo gde su bili oni. Popila sam jedno piće i otišla u hotel da spavam, jer sam bila umorna i sutradan sam rano imala let. Nikada neću zaboraviti taj poziv ujutru i taj horor - rekla je pevačica za Republiku.

24sedam/Goran Sivački
Kaja Ostojić

Kaja je dodala da je kasnije saznala razlog koji stoji iza ovog dela, ali da to svakako nije bila ljubomora prema njoj.

- Katastrofa, mislim da je to najveća glupost. Ljudi svašta pričaju - rekla je Kaja i nije krila koliko joj je teško pao ovaj slučaj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike