„O bivšima sve najbolje, ali samo u priči!" Kaja Ostojić objasnila šta bi tačno uradila kada bi se našla s bivšim u hotelskoj sobi

22.07.2023

18:10

0

Drama bi se, veruje, završila tako što bi ona dobila novu prostoriju u kojoj bi boravila

„O bivšima sve najbolje, ali samo u priči!" Kaja Ostojić objasnila šta bi tačno uradila kada bi se našla s bivšim u hotelskoj sobi
Kaja Ostojić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Katarina Kaja Ostojić, kao jedna od gošći „Magazina IN", kratko je ali detaljno objasnila šta bi se dogodilo ukoliko bi se greškom našla u hotelskoj sobi s bivšim dečkom.

Na pitanje voditeljke imala je gotovo spreman odgovor, a eventualna drama bi se, veruje, završila tek onda pošto bi ona dobila novu prostoriju u kojoj bi boravila.

- Ja dolazim na recepciju i dižem buku, klasika i, dobijam novu sobu. O bivšima sve najbolje, samo u priči - izjavila je u pomenutoj emisiji Kaja, koja očito nije od onih koje stvari prepuštaju slučaju.

Podsetimo Ostojićeva, koja je često ispunjavala novinske stupce pričama iz svog prilično turbulentnog ljubavnog života, nedavno je i javno priznala kako joj to životno polje trenutno nije baš visoko na listi prioriteta.

- Tenutno sam slobodna, nemam dečka i imam veliku odbojnost prema zaljubljivanju. Odlučila sam da ne želim da se emotivno involviram. Imam gomilu obaveza oko novih pesama - kazala je bila u „Zvezde Granda - Specijalu", pa dodala kako jeste grešila u prethodnim odnosima, ali je i naučila mnogo šta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Da se sada opet zaljubim ne bih ništa isto radila, nikako ne bih ostavljala moj posao po strani zbog partnerovih hirova - naglasila je Kaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike