Kaja Ostojić besna zbog navoda da je u vezi sa teniserom! Progovorila o muškarcima i bolnom periodu: Nikad mi nije bilo teže!

05.02.2023

21:12

0

Pevačica se vraća nastupima, a činjenicu da su je muškarci oduvek sputavali u poslu, čvrsto je rešila da promeni

Kaja Ostojić besna zbog navoda da je u vezi sa teniserom! Progovorila o muškarcima i bolnom periodu: Nikad mi nije bilo teže!
Kaja Ostojić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Katarina Ostojić Kaja godinama gradi uspešnu karijeru iako je dugi vremenski period živela van granica Balkana.

Njen turbulentni ljubavni život od samog početka itrigira javnost, a pevačica ne krije da i dalje veruje u ljubav. S ozirom da se na javnoj sceni pojavi tek povremeno, Kaja je sada u jednoj emisiji progovorila o povratku na scenu posle duže pauze, ali i o najtežem periodu koji je ostavila iza sebe u protekloj godini.

- Trebala mi je pauza, bilo mi je lepo, naučila sam francuski. Uvek gledam da iz nekog perioda života, nešto dobro ponesem. U tom trenutku, kada sam odlučila da odem iz te estradne priče, došlo je do prezasićenja. Nije mi bilo više ni zabavno, nije mi prijalo, iako je muzika nešto što najviše volim da radim na svetu i jedino što profesionalno znam da radim, osetila sam se da mi više nije lepo i odlučila sam se za neki miran život, daleko od Srbije i javnosti – počela je Kaja.

K1 printscreen
Kaja Ostojić

Pevačica se osvrnula i na svoje nastupe, pa otkrila koliko su oni drugačiji danas, u odnosu na pre deset godina.

- Više na nastupima ne pevam celu pesmu, nego samo strofu i refren. To me jako raduje, jer ja kuburim sa tekstovima - istakla je Kaja i dodala da joj je repertoar veoma šarenolik, od Rijane i Lejdi Gage, do domaćih hitova koji su danas popularni.

Pevačica je nedavno izbacila novu pesmu pod nazivom „Nisam ti ja ona“,a sada je otkrila da li ta pesma nešto poručuje, s obzirom da je njen ljubavni život poslednjih par meseci bio glavna tema domaćih medija.

- Pesma je „Nisam ti ja ona“, odnosno nisam ti ja majka. Poručuje da ja mogu biti sve, ali da ne želim nikome da budem mama. Mislim da je to jedna univerzalna poruka, koju žena može da pošalje muškarcu. Bez obzira, da li ima posla sa mlađim ili starijim od sebe. Svi muškarci negde traže mamu u ženi, a opet žena je sebi rodila dete. Prosto ne treba joj još i muškarac dete, već da joj bude podrška, oslonac i neka sigurnost. Ljudi jako vole pesmu i vidim da su super komentari - priča pevačica.

K1 printscreen
Kaja Ostojić

Kaja je u medijima isticala, kako su je muškarci često sputavali u poslu i uvek je ostavljala karijeru po strani, a sada je odlučila da promeni odnos prema tome.

- Ove godine, koje trenutno imam su mi donele ono sve što mi je falilo u životu. Bez preterivanja, mogu da kažem da sam u nekom piku samopouzdanja i doživljaja same sebe. Ovog leta sam izašla potpuno iz zone komfora. Imala sam jako težak period u prvoj polovini godine i zaista nije džabe ona izreka, „što me ne ubije, to me ojača“. Ja sam bukvalno, školski primer za to. Ne sećam se da mi je ikada bilo teže, ali se onda bukvalno sve preko noći promenilo. Rodila sam se neka nova ja. Ne opterećujem se previše drugim ljudima, osim svojim najbližima, lošim stvarima. Biram ljude oko sebe, koji me čine srećnom – ističe Kaja u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji.

U poslednje vreme u medijima se spekulisalo da je Kaja u emotivnom odnosu sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem, kao i da im je veza u krizi zbog zajedničke fotografije koja se pojavila u medijima. Popularna pevačica, nije želela previše da komentariše svoj ljubavni status, ali se osvrnula na uvredljive naslove kada je ona u pitanju.

24sedam/Goran Sivački
Kaja Ostojić

- Zaista ne mogu da se oporavim od količine zlobe u novinskim tekstovima, kada sam ja u pitanju. Rekla sam da više neću govoriti o privatnom životu, jer je to nešto samo moje, ali moram da se osvrnem na jako ružne naslove i kažem, da toliko ne znate o mom privatnom životu, a mislite da znate. Niste ni svesni toga. To je jako tragično, obzirom da se bavite tuđim privatnim životima, barem to učinite na neki lep način. Recite koju lepu reč za mene, jer sam ja već vaše gore list - dodala je Kaja i ostala zagonetna po pitanju veze sa hrvatskim teniserom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike