Kaja Ostojić gradi luks vikendicu na Kosmaju! Za bazen, plažu i terene će se ozbiljno namučiti: Nemilice mi odlazi novac!

06.06.2023

12:59

0

Pevačica živi kao podstanar, a finansira i ćerkino školovanje u Americi

Kaja Ostojić gradi luks vikendicu na Kosmaju! Za bazen, plažu i terene će se ozbiljno namučiti: Nemilice mi odlazi novac!
Kaja Ostojić - Copyright ATAImages/Matija Stanisavljević 24sedam/Goran Sivački

Katarina Kaja Ostojić ima pune ruke posla jer se trudi da završi kuću na Kosmaju u skorije vreme. Pevačica je otvorila dušu o troškovima, kao i velikim izdacima zbog ćerke koja studira u Americi, tvrdeći da ne može ništa da uštedi.

Radovi na njenoj vikendici su uveliko u toku, a planira da tu uživa i opušta se u miru i tišini, ali još ne zna gde će naći novac kojim planira da finansira i bazen i sportske terene koje želi da ima.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Kaja Ostojić

- Završavam radove na Kosmaju, i posle toga će sigurno biti ona čuvena rečenica: “Ko živ, ko mrtav“. Pravim kuću koja je predviđena za odmor. Biće bazen, lepa plaža... Veliki je plac. U planu je i izgradnja sportskog terena, ako budem imala novca za to. U isto vreme bih imala i razonodu i trening. Moramo svi živeti sa tim da su cene svuda ogromne - ističe pevačica najpre.

Nije uštedela ni sitniš

Pevačica ističe da uopšte ne zna da štedi.

- Nisam ekonomična nikako. Nemam kasicu prasicu ni za sitninu. Ne uspevam bilo šta da uštedim. Nemilice mi odlazi novac. Ulažem u kuću, pesme, spotove... Ovim tempom kojim sam sada krenula ne mogu ništa da uštedim. Pritom imam ćerku koja studira u Americi, ne bih nikome poželela da bude u mojoj koži - kaže Ostojićeva, pa dodaje našta joj pare najviše odlaze. 

- Međutim, uvek verujem u energiju koju privlačiš. Ako štediš, nećeš imati nikada. A ako sve radiš na veliko, onda ti i dođe na veliko. Volim da trošim novac na garderobu, cipele pogotovo - kaže ona, koja, inače, živi kao podstanar.

Instagram printscreen/ kaya_ostojic
Kaja Ostojić

- Preselila sam se u novi stan i jako sam srećna tamo. Imam super prostor za sebe. Iznajmila sam nekretninu, međutim želja mi je da u budućnosti kupim stan u Beogradu - poručuje pevačica, žaleći što je pravila velike pauze tokom muzičke karijere.

- Ali svaki deo mog života je imao je svoju priču i razlog. Sve se dešavalo sa razlogom, ne bunim se - kazala je Kaja za Blic, a zatim dodala:

Ostala sam dobra sa Džuniorom Džekom

- Uvek se radujem i sijam kada treba da pevam u Beogradu. To mi je posebno zadovoljstvo. Po repertoaru sam više za beogradsku publiku jer imam urbaniji i zabavnjački repertoar. Međutim, uđem u sve žanrove, a i dosta me hvale u poslednje vreme. Ljudi me sve više i više zovu u Beograd. Isto tako imam u planu da snimim nekoliko obrada. Zaboravljene pesme kojima sam udahnula novi život uz klavir. Publika će to jako voleti. Napravila sam spisak svojih i tuđih pesama. Tražila sam odobrenje od kolega, niko nije pravio problem. Tačnije, autor daje odobrenje i tu nije bilo problema - zaključuje ona, pa se osvrnula na bivšeg muža Džuniora Džeka.

Instagram printscreen/ kaya_ostojic
Džunior Džek i Kaja Ostojić

Kako joj on lajkuje fotografije na Instagramu, otkrila je u kakvom su odnosu.

- Nisam u kontaktu sa bivšim suprugom Džuniorom Džekom. Ostala sam dobra sa njim, ali nikakav značajniji kontakt nemamo, sem lajkovanja fotografija na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike