Ćerka Sonje Lazetić je njena kopija! Lepa Elena je od mame nasledila i slabost prema fudbalerima (FOTO)

08.04.2024

00:20

2

Godinama se uspešno bavi sportom

Ćerka Sonje Lazetić je njena kopija! Lepa Elena je od mame nasledila i slabost prema fudbalerima (FOTO)
Copyright Instagram screenshot / makilazetic

Sonja Lazetić, supruga Nikole Lazetića, iza sebe ima veoma buran život, a kao što je poznato, pre fudbalera bila je u braku sa biznismenom Goranom Marićem.

Kada je on ubijen 2009. godine, Sonja je ostala sa njihovo troje dece, Nikolinom, Elenom i najmlađim Andrejem. Nekoliko godina kasnije udala se za Lazetića, koji je prihvatio njenu decu i svi zajedno dugo žive na Dedinju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sonja i Nikola Lazetić

Iako se njena deca ne eksponiraju u javnosti, vrlo su aktivni na društvenim mrežama, a posebnu pažnju je privukla mlađa ćerka Elena.

Sudeći po fotkama sa Instagrama ona neodoljivo podseća na svoju mamu, na koju je nasledila prirodnu lepotu, te je jasno da i pored bogatstva u kome živi, nije se posegla za estetskom hirurgijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Maric (@elenaamaric)

 

Elena je vrlo posvećena porodičnom biznisu sa jednim prestoničkim restoranom, a u slobodno vreme osim putovanja često je na hipodromu. Ljubav prema konjima gaji od detinjstva, a uspela je i da osvoji mnoga takmičenja.

Osim lepote, Elena je od majke nasledila i slabost ka fudbalerima, te je dugo bila u vezi sa Borisom Radunovićem, te je zbog ljubavi bila na relaciji Srbija - Italija, gde mladi fudbaler ima angažman.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Maric (@elenaamaric)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike