Sonja Lazetić postala poljoprivrednica! Sama obrađuje zemlju pored luksuzne vile: Hit snimak kruži društvenim mrežama! (VIDEO)

31.10.2023

14:55

0

Par se nedavno preselio na Avalu...

Sonja Lazetić postala poljoprivrednica! Sama obrađuje zemlju pored luksuzne vile: Hit snimak kruži društvenim mrežama! (VIDEO)
Sonja Lazetić - Copyright Instagram screenshot / makilazetic

Sonja i Nikola Lazetić, proslavljeni fudbaler, nedavno su se preselili na Avalu, a pošto je konačno i završena izgradnja njihove luksuzne vile tamo - izabranica sportiste značajno je promenila svoj životni stil.

Počela je, naime, da se bavi poljoprivredom i obrađuje zemlju, na kojoj je počela da gaji organsko voće i povrće, piše „Kurir". Njih dvoje su, takođe, kupili i jedan od najmodernijih traktora koji se može naći na tržištu, a koliko je opčinjena seoskim poslovima, svedoči i činjenica da u prestonicu u poslednje vreme skoro i ne dolazi, te da je sve svoje slobodno vreme posvetila novom hobiju, koji planira da u budućnosti pretvori u ozbiljan biznis.

 

 

Kako je jednoj prijateljici priznala preko „Iksa" (nekadašnjeg Tvitera), sa druge strane, Sonja uopšte ne vodi računa ni o sebi kao pre otkako se preselila i, kako kaže, promena joj je veoma dobro došla.

- Ne farbam se. Već godinu i po dana se ne feniram, jer rad na selu isceljuje i ukovrdžam se za pola sata. Sad „furam" prirodne lokne, sama se šišam i prava sam divlja žena. I mnogo mi je lepo - poručila je ona, prenose pomenuti mediji.

Svojevremeno, podsećanja radi, Lazetićka je za javnost bila ispričala kako ona i njen izabranik u okviru svog mira na Avali imaju i šumu.

„Dugo smo ovo tražili..."

 

 

- Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu. Imamo čak i deo šume u okviru imanja. Za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima, selimo se s Dedinja - kazala je bila jednom prilikom, govoreći o imanju koje je sada ograđeno visokom ogradom, a travnjak koji imaju oko kuće veliki je skoro kao fudbalski teren.

Lazetići su napravili i bazen, džakuzi, roštilj, a enterijer je urađen po najvišim standardima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike