Sonja i Nikola Lazetić spas od vrelih dana imaju u svom dvorištu: Zavirite u njihovo parče raja na Avali (FOTO)

09.08.2023

20:43

0

Sve je prilagođeno njihovim potrebama i uživanju

Sonja i Nikola Lazetić spas od vrelih dana imaju u svom dvorištu: Zavirite u njihovo parče raja na Avali (FOTO)
Nikola i Sonja Lazetić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivši fudbaler Nikola Lazetić i njegova supruga Sonja u braku su 12 godina, a zajedno su uspeli sebi da priušte mnogo lepih stvari i uspomena.

Jedna od onih stvari koju su uspeli da stvore jeste i njihov dom na Avali.

- Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu - rekla je Sonja svojevremeno i dodala da su ona i bivši fudbaler kupili imanje na kojem se nalazi i šuma:

- Imamo čak i deo šume u okviru imanja, a za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima selimo se sa Dedinja.

I zaista su stvorili raj, pogotovo kada im je potreban beg od vrelih, letnjih dana. Iako unutrašnjost kuće ne pokazuju toliko, Sonjini pratioci mogu da vide da su u svom dvorištu napravili veliki bazen, a tu je i đakuzi. 

Tu je i sa ukusom uređen letnjikovac, gde mogu da uživaju sa svojim prijateljima, ali i da prave roštilj kada se okupe. Oko bazena nalaze se brojne ležaljke, a čini se da najviše u svemu uživaju njihovi psi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sonja i Nikola Lazetić

Nikola je, podsetimo, jednom prilikom izjavio da je "međusobno poštovanje" ono što je recept za njegov i Sonjin srećan brak, te da su zajedno prošli kroz mnogo toga, ali da im je najbitnije što su decu uspeli da izvedu na pravi put.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike