Kad se Pit pakuje - ovo mu je na spisku stvari za putovanje bitnije i od pasoša! Mnogi ga zato čudno gledaju, ali on drugačije ne može

07.04.2024

23:24

0

Isplivao hit detalj o glumcu

Kad se Pit pakuje - ovo mu je na spisku stvari za putovanje bitnije i od pasoša! Mnogi ga zato čudno gledaju, ali on drugačije ne može
Bred Pit - Copyright Profimedia

Iako je Breda Pita nekadašnji cimer svojevremeno prozvao „zvezdom koja baš i nema neke navike" kada je higijena u pitanju, to izgleda i nije u potpunosti tačno. Glumac, naime, prilično preza od bacila, prljavštine, posebno kada je toalet u pitanju.

Iz tog razloga on na putovanja nosi svoju dasku za WC šolju, jer mu nije dobro kad samo pomisli ko je sve istu koristio pre njega u smeštaju u kom odseda. Vremenom, takođe, počeo je da izbegava da deli kupatilo s bilo kim.

- Da, to mu je odvratno, kad pomisli ko je sve sedeo na toj dasci pre njega. Zato, posebno ako ide negde gde nikad dotad nije bio, on nosi svoju dasku - istakao je insajder za „National Enquirer".

Podsetimo, glumac Džejson Pristli nekada je živeo s Pitom, a govoreći o tome tokom gostovanja u „Live! With Kelly and Mark" emisiji jednom prilikom otkrio je kako su „pre nego što su se proslavili umeli da igraju igru - ko može duže bez tuša".

- Sad kad pomislim na to, u fazonu sam fuj, čoveče. Odvratno - izjavio je, te istakao da bi iz iste Pit uvek izlazio kao pobednik.

Bred Pit, Profimedia
 

- Mislim da sad to više nije tako, ali nekad, mogao je baš dugo da izdrži - kazao je, takođe, Džejson.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike