Nekadašnja Branđelinina vila u Nju Orleansu prodata za milione: Mermerni kamini, mesarski blok, teretana - sve je otišlo! (FOTO)

02.02.2024

07:45

0

Kuća se nalazi u čuvenom Francuskom kvartu i ima sedam spavaćih soba i pet kupatila

Nekadašnja Branđelinina vila u Nju Orleansu prodata za milione: Mermerni kamini, mesarski blok, teretana - sve je otišlo! (FOTO)
Anđelina Džoli i Bred Pit - Copyright Profimedia

Vila iz 1830. godina koju su Anđelina Džoli i Bred Pit posedovali od 2006. do 2016, kada je glumica pokrenula brakorazvodnu parnicu, stavljena je na aukciju proteklog decembra i onda je prodata za 2,8 miliona dolara.

Ime kupca još uvek nije ušlo u javnu evidenciju, napominju tamošnji mediji, ali ono što se zna je da će izvesni odsad moći da se baškari u sedam spavaćih soba, pet kupatila (i još dva manja), apartmanu luksuzno opremljenom za vlasnika, ogromnoj kuhinji...

Nekretnina, takođe, ima i lift, piše dalje „Mansion global", visoke plafone, zidove u prozorima, a i one urađene venecijanskim malterom; vijugavo stepenište, mermerne kamine, mesarski blok (umesto kuhinjskog ostrva), pa teretanu, bazen, fontanu i gostinjsku kuću na dva sprata na raspolaganju.

U istoj je posle Anđeline i Breda, inače, živeo sada pokojni preduzetnik Pol Alen, suosnivač Majkrosofta.

Ovde je ranije, od 1956. do 1965, boravio i Kozimo Matasa, inženjer za tonsko snimanje. Vila je u stvari bila i njegov studio gde su Tina Tarner i Litl Ričard, na primer, snimali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike