Preokret u slučaju Anđeline Džoli i Breda Pita: Sudija sada doneo presudu u glumičinu korist

22.03.2024

12:15

0

Dobila je pet od sedam dosadašnjih ročišta

Preokret u slučaju Anđeline Džoli i Breda Pita: Sudija sada doneo presudu u glumičinu korist
Bred Pit i Anđelina Džoli - Copyright Profimeida

Kada su Anđelina Džoli i Bred Pit 2016. godine predali papire za razvod braka, niko nije verovao da će sudska bitka trajati punih osam godina. Trenutno je najveći problem spor oko vingrada u Francuskoj, zbog čega to mnogi nazivaju "Rat rozee vina".

Naime, prilikom prvobitnog dogovra usaglasili su se da prodaja ovih vingorada bude zajednička odluka, ali je to glumica uradila na "svoju ruku" i ključve od vinarije predaja ruskom milijarderu, Juriju Šefleru.

Profimedia
Bred Pit i Anđelina Džoli

Bred se brže-bolje obratio svojim advokatima, te tužio bivšu suprugu i u početku dobijao ročišta, međutim u poslednje vreme su se stvari promenile, pa je pet od poslednjih sedam suđenja dobila Anđelina.

- Sudija je odbacio većinu Bredovih tvrdnji jer nemaju pravnu osnovu. Bredova tužba nikad se nije odnosila na poslovni spor, umesto toga radi se o njegovim pokušajima da prikrije ozbiljno zlostavljanje i drago nam je što je sudija odbacio toliki deo pritužbi - rekao je advokat Džolijeve i dodao da ona ovo neće zamerati bivšem suprugu, već da se nada da će uspeti da nađu zajednički jezik, pre svega zbog njihove dece. 

Profimedia
Bred Pit

Podsetimo, sukob je otpočeo kada je glumica vinograde i vinariju "Château Miraval" prodala ruskom milijarderu, a prethodno ročište sazvano je prošle nedelje kada je presuđeno da firma ruskog milijardera nema pravni osnov kojim bi tražila zaplenu dokumenata Pitove firme jer nije direktni akcionar i naloženo joj je da plati 20.000 evra sudskih troškova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike