Ljubavne probleme Breda Pita znaju svi, ali ne znate koja poznata glumica mu je slomila srce: Ostavila ga zbog drugog usred večere!

14.03.2024

23:20

0

Mediji su ih obožavali, ali romansa nije potrajala

Ljubavne probleme Breda Pita znaju svi, ali ne znate koja poznata glumica mu je slomila srce: Ostavila ga zbog drugog usred večere!
Bred Pit - Copyright Profimedia

Bred Pit je tokom svog života ostvario brojne uloge po kojima ga ljudi znaju, ali je i njegov privatan život i te kako privlačio pažnju. 

Glumice su mu oduvek bile slaba tačka, a svima je dobro poznato da je bio u braku sa Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli. Međutim, malo je onih koji znaju da je njegovo srce još davnih dana slomila jedna dobro poznata plavuša.

Profimedia
Bred Pit

Kristina Eplgejt, glumica o kojoj se danas priča najviše zbog njene borbe sa multiplom sklerozom, bila je u vezi sa Bredom još osamdesetih godina prošlog veka,

Par je započeo vezu 1989. godine, kada je on imao 25, a ona 17 godina i oboje su bili tek na početku svojih karijera. 

U jednom trenutku tokom njihove veze bili su najveće američke zvezde u usponu, koji su privukli kako pažnju filmske industrije, tako i medija, a nisu se libili da se poljube, zagrle, pa čak i zaplešu pred fotografima. 

Profimedia
Kristina Eplgejt

Međutim, fatalna ljubav nije dugo potrajala. Po holivudskim kuloarima počela je da se širi priča kako je Kristina, navodno, usred jednog njihovog romantičnog izlaska, ustala i ostavila Breda zbog drugog muškarca. Godinama se spekulisalo ko bi taj muškarac mogao biti, a jedan koji se pominjao bio je Džejson Pristli, Bredov tada najbolji drug i cimer.

- Šta je najgluplja stvar koju sam ikad uradila? Jedne noći sam šutnula Breda Pita zbog drugog dečka - istakla je za Entertainment Tonight jednom prilikom.

Kasnije se nekadašnji pevač benda "Skid Row", Sebastijan Bah, pohvalio da je upravo on taj muškarac. 

- Taj dečko sam bio ja! Tako da je postojao trenutak na planeti kada je Sebastijan Bah bio bolji frajer od Breda Pita. Naravno da ću o tome pisati u svojoj knjizi. To moram nekome da kažem, Isuse! - rekao je on svojevremeno, te istakao da je njegova romansa sa Kristinom trajala kratko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike