Bred Pit sa devojkom naleteo pravo na bivšeg tasta i šuraka! Glumac nije znao šta ga je snašlo i to na nikad manjem događaju (FOTO)

17.01.2024

16:55

0

Okupljeni su brzo osetili „talas neprijatnosti"

Bred Pit sa devojkom naleteo pravo na bivšeg tasta i šuraka! Glumac nije znao šta ga je snašlo i to na nikad manjem događaju (FOTO)
Ines de Ramon i Bred Pit - Copyright Profimedia

Bred Pit i njegova devojka Ines de Ramon pojavili su se na jednoj izložbi u Beverli Hilsu, pa se i neplanirano susreli sa Džejmsom Hejvenom i Džonom Vojtom - bratom i ocem glumčeve bivše, Anđeline Džoli. Prema rečima očevidaca, on se bio svojski potrudio da deluje dobro raspoloženo i nije ni gledao u njihovom pravcu, međutim, ostali okupljeni brzo su „namirisali" da mu je u stvari bilo prilično neprijatno.

- Nije to veliki prostor, ljudi su brzo primetili tu neprijatnost. Meni je rečeno da je Džejms bio vrlo prijateljski nastrojen, konstatovao je da je Bred tu, ali niko ih nije video da su razmenili koju (reč). Sve vreme su držali odstojanje i svako je gledao svoja posla - objasnio je izvor za „The U. S. Sun", pa dodao kako se šuškalo da Pit u stvari nije imao pojma šta ga je snašlo, jer se ovako nečemu nimalo nije nadao.

- Bivši Britni Spirs je takođe bio tu, Sem Asgari. Prišao mu je u jednom momentu i upitao za „selfi", spomenuo je kako ga pevačica obožava... Posle je otišao na drugu stranu i proćaskao sa Džejmsom i Džonom - kazao je potom insajder.

Sve o lepoj Ines

Ona i Pol Vesli rastali su se u septembru 2022. i bez velike pompe, posle tri godine braka. Sa Bredom su je prvi put spazili u bekstejdžu Bonovog koncerta u Los Anđelesu dva meseca kasnije. Pošto je vest odjeknula, izvor je za „People" ispričao da se oni već par meseci viđaju. Prema podacima koji su dostupni onlajn - Ines je završila Univerzitet u Ženevi 2013. i nosi diplomu iz oblasti poslovne administracija. Ima i sertifikat Instituta za integrativnu ishranu, ali najviše profesionalnog iskustva „zaradila" je u industriji nakita.

Za Veslija se udala 2019, ali u braku nisu dobili decu. Dele psa Gregorija kog su zajedno i udomili.

Pored engleskog, govori još i francuski, nemački i italijanski jezik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike