Da li se sećate Ružice Veljković? Pobednica "Parova" progovorila posle sedam godina medijske ilegale: Imala sam mobilni telefon u rijalitiju

06.04.2024

21:03

0

Zahvaljujući jednom muškarcu je imala određene olakšice

Da li se sećate Ružice Veljković? Pobednica "Parova" progovorila posle sedam godina medijske ilegale: Imala sam mobilni telefon u rijalitiju
Jovana Tomić Matora i Ružica Veljković - Copyright Printscreen / Youtube / Happy

Bivša pobednica rijaliti programa "Parovi" Ružica Veljković je 2017. godine gotovo nestala iz medija, a potom i ugasila profile na društvenim mrežama.

Dugo se nagađalo šta se sa njom događa, a ona je sinoć u lajvu Branislava Radonića Brendona otkrila detalje svog učešća u "Parovima".

- Ja sam bila zaljubljena u producenta, sedela sam u "Parovima" 24 sata i bila prezaljubljena u njega. Slađana Petrušić je provalila da komuniciram sa producentom, uzela je i ubacila bubicu u uvo i slušala je šta sve pričam sa njim - započela je Ružica. 

 

 

Brendon je potom dodao i da je zbog ljubavi sa producentom imala izvesne olakšice, poput toga da je imala mobilni telefon u kući.

- Ja sam u slobodno vreme držala bubicu u ušima i maštala o producentu koji je razgovarao sa mnom, istina je da sam imala i telefon u "Parovima", ja sam kao u dnevnoj sobi sušila kosu, a zapravo sam punila telefon. Bio je to neki maleni telefon koji sam koristila u wcu, znam da sam ga davala i Jeleni Golubović da se čuje sa bakom, dva puta sam u rijaliti unela telefon - bila je direktna Ružica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike