Voljenka pre tragedije u bazenu ostavila oproštajno pismo i fotografiju ove osobe na stolu: Ne mogu više da živim

15.07.2023

22:55

0

Isplivali novi detalji o tragičnoj smrti

Voljenka pre tragedije u bazenu ostavila oproštajno pismo i fotografiju ove osobe na stolu: Ne mogu više da živim
Voljenka Ilić - Copyright Printscreen/Facebook/Voljenkailicvoljena

Bivša učesnica rijalitija "Parovi", Voljenka Ilić (51) iz Beograda, pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u provinciji Puerto Plata u Dominikanskoj Republici.

Njeno beživotno telo je, kako prenose tamošnji mediji, pronađeno u bazenu sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu. Medicinski veštaci su zaključili da je preminula od gušenja, odnosno davljenja.

Za ovu tragediju se saznalo prošlog četvrtka. Partner Ilićeve se nije navodno dva dana čuo sa njom, pa je zamolio prijateljicu da je obiđe i vidi šta se dešava. Kako nije mogla da uđe u Voljenkinu kuću, prijateljica je pozvala policiju, koja je posle pretrage beživotno telo Ilićeve pronašla u bazenu.

Printscreen/Facebook/Voljenkailicvoljena
Voljenka Ilić

Ostavila oprioštajno pismo

Kako prenose tamošnji mediji, sumnja se da je Voljenka digla ruku na sebe, jer su u kući u kojoj je živela pronađeno i oproštajno pismo na srpskom jeziku, na stolu, a pored njega je bio i dnevnik.

- Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju ćerku, zvala me je majka - navodi portal da piše u pismu, prenose Novosti.

Fotografiju pokojne majke ostavila uz poruku

Mužu je poručila da će ga "uvek voleti, ali da ide tamo kuda je zove majka da pođe." Oproštajna poruka ostavljena je uz fotografiju preminule majke, kao i sveća, šest svetaca, plišani zec i Voljenkin pasoš.

Ova scena mnoge je podsetila na neki ritual. Iako je ceo slučaj bio tretiran kao samoubistvo, policija ne isključuje mogućnost ubistva, s obzirom na to da je telo Ilićeve pronađeno u jezivom stanju.

Printscreen/Facebook/Voljenkailicvoljena
Voljenka Ilić

Istraga o smrti se nastavlja

Mediji prenose da je pronađen crno-plavi konopac za vežbanje na Voljenkinoj butini. Dva siva i dva plava tega bila su vezana za Voljenkinu glavu, pričvršćena selotejp-trakom i crnim konopcem. Na glavi joj je bio i beli veo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike