Aleksandra Prijović koleginici predviđa uspešnu karijeru: Ona će napuniti Arenu tu nema govora!

06.04.2024

19:05

0

Dopada joj se njena energija

Aleksandra Prijović koleginici predviđa uspešnu karijeru: Ona će napuniti Arenu tu nema govora!
Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Prijović sinoć je održala koncert u Novom Sadu, koji je deo njene regionalne turneje "Od Istoka do Zapada", kojom je zvanično postala najpopularnija mlada pevačica na Balkanu, pa se već uveliko govori o fenomenu Prijomanije.

Pevačica je na gotovo svakom nastupu u sklopu ove turneje ugostila po nekog kolegu, a za sinoćni koncert odabrala je da to bude baš jedna Vojvođanka. Publika je bila oduševljena kada se Priji na sceni pridružila Barbara Bobak, koja je svojom energijom dovela atmosferu do vrhunca.

ATA Images/M.P.
Barbara Bobak

- Barbara je izašla na scenu i objasnila, sve se okrenulo naopako, nastao je haos. Ona razvaljuje gde god da dođe, želim da joj čestitam. Jako je posebna, oduševila me je, super je lik i hvala joj što je bila moj gost. Ona će napuniti Arenu tu nema govora, kad je žena izašla sve je bilo jasno. Sve što radi je na nivou - rekla je Aleksandra, pa dodala:

- Kada biram goste, tu su ljudi koje ja poštujem jako.

Inače, Barbara je po izlasku na scenu, Priji donela korpu sa vojvođanskim delikatesima, a tu je bila i flaša piva, s obzirom na to da pevačica često ističe da voli ovu vrstu alkohola.

Podsetimo, tokom njene turneje "Od istoka do zapada", Aleksandri su gostovale brojne kolege poput Lepe Brene, Tee Tairović, Milice Todorović, MC Stojana, Rade Manojlović, Lexington Benda, Ane Bekute, Dejana Petrovića, Jelene Rozge, Saše Matića, Željka Samardžića i mnogih drugih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike