Prija usred koncerta dobila čvarke i slaninicu od koleginice na poklon! Otac puca od ponosa zbog ćerkinog uspeha: Nisam ovo očekivao!

06.04.2024

10:45

0

Nedeljko je otkrio i koja njena pesma mu je omiljena

Prija usred koncerta dobila čvarke i slaninicu od koleginice na poklon! Otac puca od ponosa zbog ćerkinog uspeha: Nisam ovo očekivao!
Aleksandra Prijović - Copyright Printscreen „Prvi red"

Aleksandra Prijović noćas je održala prvi od tri novosadska koncerta, a uoči istog njen otac Nedeljko istakao je da je veoma ponosan na svoju poznatu naslednicu. 

- Naravno da sam ponosan na nju, kao i ceo Balkan. Nisam očekivao ovoliki uspeh od nje, ali eto, desilo se – izjavio je za jedne medije on, pa potom otkrio i koja njena pesma mu je posebno draga. 

Otac Aleksandre Prijović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sve njene pesme su mi omiljene, možda mogu da izdvojim „Sve po starom". U Beogradu sam bio najponosniji na nju, zato što je najviše ljudi bilo, eto – dodao je za „Grand" potom on, koji je dotakavši se unuka Aleksandra ispričao da ga dečak svakako sluša, kao i on njega. 

Sudeći i po društvenim mrežama, sa druge strane, Prija je i u Novom Sadu svojoj publici priredila noć za pamćenje. Nju je, pak, gošća Barbara Bobak - raspametila nesvakidašnjim iznenađenjem. 

Pevačica je, naime, usred koncerta, dobila na poklon - korpu mezetluka. Čvarci, domaća slanina s belim lukom, kulen, pa i njenog omiljenog piva bilo je tu, zbog čega nije mogla a da i pred svima ne razvuče širok osmeh. Barbari se na hit gestu od srca onda zahvalila. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike