Razbila se od para, izazvala kontroverze, ali ste uz nju najviše uživali: Ovaj koncert je izabran za najbolji u 2023. godini!

10.01.2024

08:30

1

Glasali ste na našem portalu i ubedljivo odabrali ovu pevačicu kao pobednicu

Razbila se od para, izazvala kontroverze, ali ste uz nju najviše uživali: Ovaj koncert je izabran za najbolji u 2023. godini!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Prošla godina bila je izuzetno plodonosna za muzičku scenu u Srbiji. Objavljeno je nikad više albuma, što u prethodnim godinama nije bio slučaj, a pored toga, mnoge zvezde su održale i koncerte koji su bili izuzetno posećeni.

Na našem portalu imali ste priliku da glasate za najbolji koncert u 2023. godini, a odlučili ste da pobedu, u žestokoj konkurenciji, odnese pevačica Aleksandra Prijović.

Tri dana zaredom

Aleksandra Prijović je svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada" započela koncertima u beogradskoj Areni, a nakon što je rasprodala prvu, ubrzo je otvorena druga, a zatim i treća. To je za mnoge bio šok, pa čak i za samu pevačicu, koja je odmah dala obećanje da će dati sve od sebe da se oduži publici.

Kontroverze oko datuma

Aleksandra je prvi koncert zakazala 29. septembra, drugi dan kasnije, 30. septembra, a onda je nastao problem oko trećeg datuma.

Naime, zbog unapred zakazanih manifestacija u Areni, nije bilo moguće da koncerti idu jedan za drugim već je taj treći zapravo ispao prvi, jer je morao da bude zakazan za 28. septembar.

To je naljutilo mnoge Aleksandrine fanove koji su kupili karte za prvi koncert, a pevačica se ubrzo oglasila i omogućila onima koji to žele da karte zamene. Svakako, i njima je obećala da će, ako i ostanu na datumu koji su prvobitno birali, da će napraviti žurku koju će pamtiti do kraja života. 

Gosti

Tokom tri večeri Aleksandra je imala brojne goste na svojim koncertima u Beogradu, među kojima su bili Aco Pejović, Saša Matić, Lepa Brena, Dejan Kostić i drugi.

Foto: Live Production
Aleksandra Prijović i Lepa Brena

Zarada

Iako to, naravno, nije potvrđeno od strane kako pevačice tako i organizatora koncerta, postojala su određena nagađanja o tome koliko je Aleksandra zaradila od ova tri koncerta.

Istini na volju, Arena je svake od tri večeri bila dupke puna, a prema nekim procenama, kada se odbiju troškovi od sve tri večeri, Aleksandra je navodno bogatija za skoro milion evra.

Obaranje rekorda

Prodajom tri koncerta u Beogradu, Aleksandra je pokrenula revoluciju i počela da obara sve rekorde. Ona je tako čak tri puta pevala u Sarajevu, isto toliko u Nišu, čak pet puta u Zagrebu i dva puta u Tuzli. Naravno, ti koncerti su održani u najvećim dvoranama u tim gradovima. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

Ona ne staje

Nakon uspešno održanih 16 koncerata, pa i rasprodatog dočeka i reprize Nove godine, Aleksandra će ove godine nastaviti turneju, a poznati su tek neki datumi. 

Tako znamo da će, za sada, imati tri koncerta u Osijeku i jedan u Zenici, a kakvi su joj dalji planovi, za sada je nepoznato.

Pored toga, ona je objavila i novu pesmu "Poslednji kabare" koja je pobrala simpatije publike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike