"Pet Arena ne bi uspeo da proda ni Oliver da se digne iz groba": Hit komentar hrvatskog voditelja o uspehu Aleksandre Prijović

14.10.2023

16:03

0

Predlaže da pevačica postane stalni deo uprave

"Pet Arena ne bi uspeo da proda ni Oliver da se digne iz groba": Hit komentar hrvatskog voditelja o uspehu Aleksandre Prijović
Aleksandra Prijović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Aleksandra Prijović će uskoro održati pet koncerata u Zagrebačkoj areni, a sudeći po komentarima u regionu, niko nije očekivao ovakav uspeh naše pevačice. 

O fenomenu Aleksandre Prijović danima izveštavaju mnogi mediji u regionu, a toga se dotako i voditelj emisije "Stanje nacije" na RTL-u, Zoran Šprajc. 

- Dino Merlin je dosad držao rekord s četiri koncerta zaredom u Areni, a evo ova srpska Prija je nadmašila i tog bosanskog čarobnjaka. Ne samo to, u Zagrebu je nadmašila i samu sebe iz Beograda. Jer u Beogradu je rasprodala tri Arene. A u Zagrebu evo pet. Što opet dokazuje da su Hrvati veći Srbi od Srba. Taman i da se Oliver Dragojević sad k'o Isus digne iz groba i najavi koncert u Areni, ne bi uspeo rasprodati pet Arena za redom. Ma da se i sam Isus digne, pitanje je bi li i on. Do kraja ove emisije biće i šesta, bez brige - rekao je Šprajc.

Printscreen/Youtube/RTL
 

U pitanju je emisija šaljivog karaktera, te je nastavio u tom stilu.

- U upravi Arene Zagreb već razmišljaju da Aleksandra Prijović bude deo stalne postave Arene. Dakle da stalno nastupa, da svaki dan ima koncert pa da vidimo dokle to ide - dodao je.

Podsetimo, posle tri arene u Beogradu, pet u Zagrebu, Aleksandra je nedavno zakazala i treći koncert u sarajevskoj areni "Zetra".

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike