Ćira vozi baš besnu mašinu: Košta minimum 70.000 evra!

06.04.2024

15:35

0

Šali se kako i živi u istom

Ćira vozi baš besnu mašinu: Košta minimum 70.000 evra!
Dejan Ćirković Ćira - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dejan Ćirković Ćira privukao je svu pažnju pošto se dovezao do „Granda" skupocenim „mercedesom", posle brojnih napisa da „boravi u kolibi i sadi beli luk". Kola koja poseduje na tržištu su 70.000 evra, pa i značajno više, a osvrnuvši se na priče koje ga prate nije propustio da se našali - kako sad živi u ovom četvorotočkašu. 

- To nije moje, to je od sina - kazao je najpre on, pa dodao:

- Šalim se, ma, moj je. Ne živim sad u kolibi, nego u autu - nasmejao se onda, piše „Grand"; jednom prilikom, inače, pošto se dotakao pomenutih napisa, objasnio je kako je u stvari došlo do nesporazuma. 

Dejan Ćirković Ćira, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Od jutros telefon ne prestaje da mi zvoni i vibrira, svi se pitaju zašto sam pobegao u kolibu i da li je tačno da sam zbog belog luka batalio pevanje? Pored prijatelja koji se pitaju da li sam zaista napustio porodicu, tu su i fanovi koji misle da sam to stvarno uradio. Ne stižem svima da odgovorim da to nije tačno – istakao je, pa dodao:

- U intervjuu sam rekao da sam pandemiju iskoristio na najbolji mogući način i da sam vreme provodio u vikendici, koju ja zovem koliba. To je moja oaza mira, pored mog porodičnog doma u Štutgartu u kom živim sa ženom i decom. Slobodno vreme oko pandemije, kada mi muzičari nismo imali nastupe, iskoristio sam da se posvetim radu na vikendici, a usputno, onako, u šali sam rekao da sadim beli luk i da ću, ako zatreba, estradu da snabdevam istim. To je mala količina koju sam zasadio, bukvalno za sopstvene potrebe - objasnio je Ćira, prenose pomenuti mediji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike