„Živ sam tad umro!" Ćira u Berlinu doživeo ozbiljnu dramu: Njih 40 je upalo sa puškama kod nas u hotel!

25.03.2023

20:50

0

Pevaču uopšte nije bilo svejedno

„Živ sam tad umro!" Ćira u Berlinu doživeo ozbiljnu dramu: Njih 40 je upalo sa puškama kod nas u hotel!
Dejan Ćirković Ćira - Copyright Youtube screenshot / Grand magazin, TV Grand

Dejan Ćirković Ćira u petak je s muzičarima stigao u Berlin, pa začuo jaku detonaciju na putu do hotela. Ubrzo, čitavu ekipu zadesila je strašna situacija u mestu gde je tamošnja policija jurila za osumnjičenim. Izvesni napadač koji je, navodi se, sa sobom nosio nož i ručnu bombu, ranio je tri osobe u naselju Rajnikendorf, što je izazvalo zatim opštu pometnju.

Ćira se, slučajno, zadesio u blizini dok su nadleži davali sve od sebe da uhvate pomenutog.

– Ušli smo u hotel i smestili se, a dva muzičara su ostala dole da promene sobu, jer im se nije svidela. Odem ja gore da ostavim stvari i vratim se dole do njih, otvara se lift i, puška uperena u mene. Viče: „Ruke uvis svi“, ja pogledam njih, svi digli ruke uvis i svi gledaju – počeo je da objašnjava on za „Grand", priznajući da je i te kako bio zatečen.

Četrdeset njih upalo je maskirano sa puškama u hotel kod nas. Ja sam umro živ. Zamisli, otvara se lift i puška u tebe uperena i, ne smeš da mrdneš – kazao je, pa dodao kako su svi bili pušteni nakon provere.

– Meni su proverili dokumenta i pustili me, a klavijatiristu i saksofonistu su držali jedno pola sata dok su ispregledali sve. Pevačica je počela da nas traži, nju su odmah pustili – nabrajao je Ćira za pomenute medije, pa nastavio o tome kako je u svom stilu onda i našalio sa muzičarima zbog čega nemaju fotografiju nemilog događaja koji ih je zadesio.

Dejan Ćirković Ćira, ATAImages/Antonio Ahel
 

Uz šalu, uspeli su da se oslobode stresa.

– Spavali smo svi na leđima sa rukama podignutim gore - nasmejao se on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike