Ćira otvoreno o svađi sa Žikom Jakšićem: Naljutio sam se, nasred bine ostavio gitaru, seo na voz i rekao - ćao, gotovo!

15.01.2023

13:05

0

Pevač priznaje da ima tu „crtu" - da nekoga „izbriše" i više mu se nikada i ne vrati

Ćira otvoreno o svađi sa Žikom Jakšićem: Naljutio sam se, nasred bine ostavio gitaru, seo na voz i rekao - ćao, gotovo!
Dejan Ćirković Ćira - Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

Dejan Ćirković Ćira se jednom, na iznenađenje mnogih, toliko naljutio na inače uvek vedrog i nasmejanog voditelja Žiku Jakšića, da je verovao da se njih dvojica više nikada neće „vratiti na staro". Pevač objašnjava kako je svojevremeno samo ostavio svoje stvari nasred scene, seo na voz i otišao što dalje od njega, siguran da se njihovo prijateljstvo završilo.

- Prvi put posle toliko godina imam tremu, u principu je nemam, ali i sama emisija kaže „nikad nije kasno“. Eto, konačno i mene u žiriju! Nisam se nadao da će me ikada pozvati, baš zbog toga što znam da ne voli da mu neko kaže da gura svoje. Bio sam u Nemačkoj kada mi je stigla njegova poruka, vidim piše Žika, pomislio sam da je neki virus. Zvao sam ga da proverim da li je to on! Čim mi je rekao da me zove da dođem u žiri pitao sam ga: „Je l’ ti mene zezaš?“. Na kraju mi je rekao: „Je l’ hoćeš ili nećeš?“ i hvala mu mnogo, ovo sam dugo čekao - počeo je svoju priču Ćira, piše „Grand onlajn", a on je nastavio o njihovom dugogodišnjem prijateljstvu, kao i velikom kamenu spoticanja koji je mogao i da ih rastavi.

- Pedeset godina prijateljstva ipak nije malo, više sam sa njim nego sa ženom - kazao je, pa nastavio o izvesnoj svađi koju su imali ne rekavši, pak, konkretno oko čega.

- Nešto sam ja prezreo na njega i naljutio se. Ja inače imam tu lošu osobinu da kada se naljutim, više se ne mirim, ali njegova dobra osobina je što on zna to da proguta. Sećam se, ostavio sam gitaru nasred bine, seo u voz i vratio se za Štutgart i rekao gotovo, kraj „Ritma srca" - pamti Ćirković i dalje.

Žika Jakšić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Zatim, otkrio je i kako su se pomirili.

- Žika je sačekao da sve prenoći, zvao me je i ja nisam hteo da se javim. Kad, on pozove opet. Rekao mi je: „Izvini, pogrešio sam“ i pozvao me da sednemo, lepo razgovaramo i raščistimo kao ljudi. I tako smo nastavili dalje, ali da nije bilo njega, ko zna, ja sam baksuz (smeh) - zaključio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike