"Bez dinara sam bila!" Maja Nikolić iskreno o teškom trenutku u karijeri

04.04.2024

16:19

0

Opisala je ko su joj najbolji frajeri na estradi

"Bez dinara sam bila!" Maja Nikolić iskreno o teškom trenutku u karijeri
Maja Nikolić - Copyright ATA Images/A.A.

Maja Nikolić ispričala je kako je direktor škole koju je pohađala uradio neverovatan gest za nju.

Pevačica privuče pažnju izjavama u kojima, između ostalog, opisuje svoj život. Započela je karijeru devedesetih godina, a tada je otišla na jedno muzičko takmičenje.

- Što se tiče karijere, najsrećniji trenutak bio je 7. februara 1994. godine kada sam iz školske klupe pobedila, autobusom Niš – Ekspresom, direktor škole mi je dao novac, jer moji roditelji nisu bili bogati i došla sam sa pozajmljenom haljinom iz butika u koji me je odvela prijateljica. Bez dinara sam došla i osvojila tri prve nagrade sa pesmom „Odlazi“ i tada je krenula moja karijera -izjavila je Nikolićeva i dodala:

- Postala sam popularna u bivšoj Jugoslaviji, sve moje turneje su krenule kada sam imala 18 godina, to je prosto za mene bilo čudo.

ATAImages/ Antonio Ahel/M.M.
Maja Nikolić

 

"Ne volim manekenske muškarce"

Pevačica je prokomentarisala ko joj je najveći frajer od kolega, pa pohvalila pojedine muškarce kako su pravi šmekeri.

- Od naših pevača izdvojila bih Aca Pejovića, on odlično izgleda. Inače moj drug i volim ga sto godina, mnogo dobro izgleda. Lukas mi je fantastičan po harizmi, ima onaj svoj šmekerski gard. Kad mu čujem glas, kad kaže „Majo, pa je l’ si to ti?“ sa onim svojim promuklim glasom jer ima pet koncerata nedeljno - opisala je Maja, okrivši šta je još veže za Vuksanovića.

ATAImages/ A.A.
Maja Nikolić

 

- Sa Lukasom sam počela turneju u Švajcarskoj, a tada sam imala trinaest godina. On je šmeker, ja ne volim manekenske muškarce, volim harizmu. Na prvom mestu mora da bude duhovit, da ume da me nasmeje - ističe Nikolićeva za "Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike