Aco Pejović odgovara na priče da vara ženu Biljanu: Moji temelji su veoma čvrsti!

26.03.2024

09:16

1

Dotakao se razvoda kolege Harisa Džinovića

Aco Pejović odgovara na priče da vara ženu Biljanu: Moji temelji su veoma čvrsti!
Biljana, Aco Pejović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aco Pejović stvorio je višečlanu porodicu, i javnost često interesuje njegov privatni život - žena Biljana, kao i ćerke, a nakon priča po kuloarima da je neveran, oglasio se konačno da kaže šta misli.

- Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta... Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da postoje nečija torpeda koja mogu da ih sruše - izjavio je Aco, i opisao kako porodica reaguje na ovakve komentare.

Antonio Ahel/ATAImages
Biljana, Aco Pejović

 

- Mi se smejemo kući kad sedimo i nešto takvo čujemo. Sa druge strane, jedan ozbiljan prijatelj mi je rekao "Znaš li prijatelju šta rade psi kada voz prođe?", ja kažem da laju, a on me pita šta rade kada se voz skroz udalji, on kaže da i dalje laju -  dodao je pevač. 

Pejović je veliki prijatelj Harisu Džinoviću, koji se nedavno razveo od Meline Džinović, pa je pevač i to komentarisao.

ATAImages/ A.A.
Melina i Haris Džinović

 

 - Nisam se čuo sa njim, ne bih ulazio u tu priču. Volim i njega i Melinu, dajem im punu podršku i žao mi je što mi dragi prijatelji prolaze kroz takvu situaciju. Oni najbolje znaju šta je najbolje za njih dvoje. Niti sam to čačkao niti se raspitivao, kad se čujem sa Harisom, ne pitam ga o onome što se piše. Daće Bog da će to da se sredi, imaju divnu decu. Ako on bude želeo da priča, saslušaću ga - ispričao je Aco za emisiju "E glam".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike