Maja Nikolić očekuje pobedu na Sanremu, pa poručuje: Na Beoviziji ću uspeti samo ako neko umre

01.02.2024

20:27

0

Izgubila je veru u domaće festivale

Maja Nikolić očekuje pobedu na Sanremu, pa poručuje: Na Beoviziji ću uspeti samo ako neko umre
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Nikolić više puta je učestvovala na Beoviziji, a onda je odustala uz brojne optužbe na račun pomenutog takmičenja. Naime, pevačica tvrdi da je sabotirana od strane žirija, te da su potrebne velike promene kako bi ona pobedila.

- Ja sam 2018. godine javno istupila rekavši da će pobediti Balkanika i tako je i bilo! Od tada do danas se pesma njihova nigde više nije čula, a "Zemlju čuda" svuda puštaju na radiju i svi je traže na mojim nastupima - izjavila je pevačica, pa dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Na Beoviziji ću uspeti, verovatno kad neko bude umro ili ako smene ekipu ili ako nekom padne saksija na glavu pa promeni mišljenje. Pa kaže vidi ova Maja šta god rekla ipak govori istinu, možda je bez dlake na jeziku ali žena stvarno dobro peva.

Umesto domaćih festivala, ona namerava da se probije na strano tržište, a prva stanica joj je Sanremo.

ATAImages/ A.A.
 

- Poštujem samo festivale gde se peva uživo, to me jako podseća na beogradsko proleće i moram da ti priznam da pripremam pesmu za Sanremo sledeće godine. Moj prijatelj koji tamo živi i koji je glavni predstavnik za Sanremo će napraviti pesmu. Kao što sam pobedila u Holivudu i u Moskvi, gde sam dobila nagradu. Pazi ako me budu pustili da pevam u San Remu, a ceo albanski lobi vlada Italijom, tako će se zeznuti jer ću da pobedim. Meni dajte samo mikrofon - izjavila je samouvereno za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike