Pevačica pružila podršku Dragani i udarila na Tonija: Izgubio je svest o realnosti, imati takvu ženu pored sebe je neprocenjivo

27.03.2024

17:59

1

Obožava svoju koleginicu i za nju ima samo reči hvale

Pevačica pružila podršku Dragani i udarila na Tonija: Izgubio je svest o realnosti, imati takvu ženu pored sebe je neprocenjivo
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Dragana Mirković nalazi se u centru pažnje javnosti otkako je prethodne večeri izdala saopštenje u kom je otkrila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Pored najbliže porodice i prijatelja, uz nju su i kolege sa estrade, a sada se oglasila i Maja Nikolić, koja je stava da Toni nije svestan šta je izgubio.

- Dragana je posebna i jaka žena. Mogu samo da kažem da svako ko je izgubio Draganu kao prijatelja ili saputnika je izgubio anđela čuvara koji se brine o njemu. Izgubio je dakle svest o realnosti jer imati Draganu pored sebe je neprocenjivo! Dragana je blago od žene - rekla je Maja, piše Blic, te dodala:

- Dragana priča osmehom i pesmama i samo daje ljubav i samo gleda kome će pre da pomogne. Zato je volim.

Pored Maje, podršku Dragani je pružila i pevačica Ana Nikolić, koja je odgovorila na priče o tome da je upoznala novu devojku Tonija Bijelića.

Instagram_draganamirkovic
Toni Bijelić i Dragana Mirković

Jelena Karleuša se oglasila velikom porukom na Instagramu i iako nije imenovala nikoga, jasno je napala sve muškarce. 

Veliko iznenađenje bila je i Ceca Ražnatović, koja je rekla da je uvek žalosno kada se neka porodica rastura i da to niko normalan nikome ne želi, kao i da Dragani šalje podršku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike