Bivša svekrva Maje Nikolić bila zgrožena pevačicom: Bili smo očajni, nije ona nikakva vernica, od crkvenog venčanja je pravila šou!

19.12.2023

14:26

0

Kako kaže, njena porodica i ona nisu hteli da učestvuju u tome

Bivša svekrva Maje Nikolić bila zgrožena pevačicom: Bili smo očajni, nije ona nikakva vernica, od crkvenog venčanja je pravila šou!
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Maja Nikolić neretko privlači pažnju svojim izjavama, objavama i stavovima. Zbog toga što nema dlake na jeziku, često se mnogima zameri, a ni njena bivša svekrva je nije volela.

Kao što je poznato, Maja iza sebe ima dva braka, iz kojih je dobila sinove Novaka i Lazara.

Lazar je rođen u zajednici sa njenim drugim suprugom Vukom, a u periodu kada je pevačica bila u rijalitiju "Farma", njena bivša svekrva je otkrila detalje njihovog odnosa, koji je mnoge šokirao.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Nikolić

- Kada nam je Vuk rekao da će se oženiti njome, bili smo u šoku, da ne kažem očajni. O njoj nisam znala gotovo ništa, ali sam se raspitala i čula da je u Beograd došla iz provincije kako bi napravila karijeru. To je bio njegov izbor - iako smo mu objasnili ko je ona, rekao je da je voli i pustili smo ga da se oženi - započela je tada bivša svekrva pevačice, koja je inače poznata beogradska novinarka.

Još šokantnije od svega je to što je Majina bivša svekrva ispričala da njena porodica i ona nisu bili pozvani na crkveno venčanje, ali i da nisu hteli da učestvuju u tome jer je pevačica "pravila od toga cirkus".

- Kada ju je Vuk doveo da je upoznam, došla je obučena za scenu, kao da je trebalo da nastupi u kabareu. Ogroman dekolte, afektiranje...Ma... Bila sam iznenađena, ali to je ona. Sledeći naš susret bio je na njihovom građanskom venčanju, a na crkveno nismo bili pozvani. Ona je od venčanja u crkvi pravila šaradu, samopromociju i šou. Mi nismo ni želeli da učestvujemo u tome. Priče da je velika vernica zaista su smešne. Iskreno mislim da se tu radi o čistom poziranju i pomodarstvu i da ona nije ni prošla pored Biblije. Jer da je ona vernica, nikada ne bi lagala kao što je to činila.

ATAImages/A.A.
Maja Nikolić

Maja je, inače, istakla jednom prilikom da se ne kaje zbog svojih izbora jer "bolje" u to vreme nije imala.

- Ne kajem se jer nisam imala bolje izbore u vreme kada sam bila mlađa. Uostalom, zbog svih tih odluka ja sam danas ovo što jesam. To je bio moj put. Svakako se ne bih vraćala u prošlost jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar. Stojim iza izreke: "Bolje dobar razvod, nego loš brak“. Ne patim ni zbog jedne svoje odluke jer sam sve radila od srca i iz ljubavi - govorila je svojevremeno Maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike