Relja Popović ne želi da govori o "Elitnim odredima": Jel' možemo o nečemu drugom da pričamo?

09.06.2022

10:12

0

Autor: Marija Mitić

Reper je progovorio i o odnosu sa Teodorom Džehverović

Relja Popović ne želi da govori o "Elitnim odredima": Jel' možemo o nečemu drugom da pričamo?
Relja Popović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Relja Popović započeo je svoju karijeru u sastavu "Elitni odredi", u kom je bio sa Vladom Matovićem. Kako nekadašnji prijatelji dugo u javnosti nisu viđeni zajedno, reper je otkrio u kakvom je odnosu sa kolegom, te da li mu nedostaje taj period života.

– Neki momenti iz prošlosti mi nedostaju, pa poneki i iz tog doba, pošto je to bio dug period. Ali ništa iz prošlosti ne možeš da vratiš, samo možeš da čuvaš sećanja, što i radim. Da ne mislim da je bolje ovako, ne bismo se Vlada i ja razdvojili – kaže Relja, koji je zatim zamerio novinarima na daljim pitanjima o Matoviću.

Printscreen Youtube/ IDJVideos.TV
"Elitni odredi"

– Nisam bio na njegovim nastupima jer nije puno nastupao u međuvremenu, nije mu to neka primarna stvar, kao meni. Da li imamo o nečemu drugom da pričamo osim o "Elitnim odredima"? Postoji verovatnoća da se uradi jedan zajednički projekat, ali to mi nije ideja trenutno. Ideja mi je da radim svoju muziku, tu se najbolje osećam - kaže Popović, i ističe da se ne plaši konkurencije, s obzirom na to da je sve više mladih koji izvode ovu vrstu muzike.

– Svako radi svoje i mislim da za svakog ko je kvalitetan ima mesta. Ne radim ovo godinu-dve da bih se plašio. Već dosta godina radim uspešno svoj posao.

Antonio Ahel/ATAImages
Teodora Džehverović

Pevač je za kraj progovorio i o odnosu sa Teodorom Džehverović, budući da su se u nekoliko navrata sporečkali u jednom muzičkom šouu u kojem su oboje članovi žirija.

– Razmena različitih mišljenja, sve zarad dobrobiti kandidata. Nema tu netrpeljivosti, gotivim je, ona je car. Vrlo moguće da ćemo snimiti duet – rekao je Relja za "Blic".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike