Nikolija bi jednom za svagda da na ovu temu stavi tačku: Doživela sam sajber nasilje zbog Elitnih odreda

29.07.2022

20:39

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se i danas suočava sa negativnim komentarima zbog raspada nekadašnje grupe njenog partnera

Nikolija bi jednom za svagda da na ovu temu stavi tačku: Doživela sam sajber nasilje zbog Elitnih odreda
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/ A.A.

Nikolija Jovanović uplovila je u život, sada svog nevenčanog supruga, Relje Popovića, u vreme kada je on bio u grupi "Elitini odredi". Ubrzo nakon ostvarene saradnje, odnosno pošto su objavili zajedničku pesmu, ova grupa se raspala, a vatreni fanovi iste za to krive nju već godinama unazad, pa i dan-danas.

Pevačica kaže da se i danas susreće sa gnusnim komentarima i porukama na ovaj račun, te da je u vreme raspada grupe prolazila kroz sajber nasilje.

 - Zbog "Elitnih odreda" jesam bila žrtva sajber nasilja i to bez konkretnog razloga. Ljudi i dalje vole da misle da sam ja kriva i da sam imala neki uticaj na tu priču, a moj uticaj je apsolutno bio ravan nuli. Ja bih da jednom za svagda završim sa tim, iako znam da je džabe što ja hoću da stavim tačku, kad narod ne kapira, tako da -  sajber nasilje - priča Nikolija koja se zatim osvrće na sam početak svoje karijere, kada je, kako kaže, malo i sama doprinela negativnom publicitetu.

ATAImages/Antonio Ahel
Nikolija Jovanović

 - Dobro, ja sam malo i sama provocirala na početku karijere, nije to bilo niotkuda. Sada već, iz iskustva, tačno znam šta to narod nervira, šta ne, šta je "pitkije", šta nije... Ali, ne može ni uvek da im se ide uz dlaku - ispričala je pevačica za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike