„Nikolija ništa nije kriva!" Vlada Matović o Relji Popoviću, karijeri i „Elitnim odredima" (FOTO)

23.01.2022

19:41

0

Mnogi su uperili prstom u pevačicu po raspadu sastava 2015. godine...

„Nikolija ništa nije kriva!" Vlada Matović o Relji Popoviću, karijeri i „Elitnim odredima" (FOTO)
ATAImages

Gotovo čitavu jednu deceniju, Vlada Matović je sa Reljom Popovićem „žario i palio" u sastavu „Elitni odredi". Međutim, 2015. godine, prestali su sa radom, a pojedinci su za raspad grupe čak krivili i Nikoliju Jovanović, s kojom Relja sada ima dvoje dece.

Vlada je, sa druge strane, u jednom intervjuu naglasio da je to daleko od istine. On se i danas, inače, bavi muzikom, ali ne tako ozbiljno kao dok je bio u „Odredima".

,,Elitni odredi" ATAImages
 

- Svestan sam da ljudi konstantno traže ponovno okupljanje „Elitnih odreda". Čitam objave, zasad samo toliko. Ostaću misteriozan. Reljin i moj odnos je skroz okej. Ništa nije kriva Nikolija. Ona nikad nije bila kriva - rekao je Matović u jednoj emisiji, prenose mediji.

Ništa mi ne nedostaje

- Na to može da se stavi tačka, ma i tri tačke. Možda ću se i ja vratiti na muzičku scenu. „Možda" je najtačniji odgovor koji mogu da dam. To će se desiti ukoliko mi se 100 odsto bude vratila želja za povratkom. Sada se bavim nekom trgovinom. Ništa mi ne nedostaje jer sam mator čovek. Imam 31. godinu. Nisam klinac od 19 - dodao je tada on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VM (@vladamatovic)

 

Popović je svojevremeno rekao kako bi rado organizovao i turneju s nekadašnjim kolegom, pa i za džabe.

- Ne bih pristao za pare, uradio bih to bez para i bilo bi mi zadovoljstvo, ali to svakako u nekoj budućnosti. Sada svakako ne - objasnio je bio on.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti