Izvorinka Milošević o najtežim životnim trenucima: Pevačica za šest meseci ostala bez tri bliske osobe, a onda se desio još jedan gubitak

31.03.2024

12:22

0

Nije smela da pokaže bol

Izvorinka Milošević o najtežim životnim trenucima: Pevačica za šest meseci ostala bez tri bliske osobe, a onda se desio još jedan gubitak
Izvorinka Milošević - Copyright Printscreen „Sceniranje"

Izvorinka Milošević prisetila se najtežih trenutaka u svom životu, kada su joj je za samo šest meseci preminuli otac, brat i majka. Kako bi prebrodila ovaj težak period, Izvorinka je odlučila da uzme kućnog ljubimca, međutim, iznenada je i on preminuo, te je pevačica morala da ostane jaka zbog svog sina Davida.

- Pre 14 godina su mi za šest meseci otišli mama, tata i brat. Cela porodica. Ona je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest meseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš, da snažno kažeš: ‘Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?’. Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom. Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks… - ispričala je pevačica sa suzama u očima i nastavila:

Printscreen RTS Ordinacija
Izvorinka Milošević

Iznenadna smrt ljubimca dogodila se samo dan pre venčanja njenog sina, pa je morala da se potrudi da se na njenom licu ne vidi velika bol, koja ju se sačekala kada se vratila u svoj dom.

- Moja kuca je izdahnula, a sutradan, spletom okolnosti, bilo je venčanje mog sina. To je bilo planirano dugo, a ova koma s mojom kucom je trajala samo deset dana. Sutradan sam morala da se resetujem, da podignem glavu i nasmejem se, a srce mi je bilo raskomadano. Sabrala sam se i otišla na Davidovo venčanje, jer je zaslužio da ima nasmejanu majku. Uspela sam da se savladam, a onda je sve to prošlo i ušla sam u kuću i nije imao ko da me dočeka - ispričala je Izvornika jednom prilikom u emisiji „Grand magazin“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike