Hit priča! Izvorinku Milošević pozvao muškarac na kafu, pa šoljicu skrivao rukom: Čuo sam da nešto krišom ubacuješ

03.12.2023

14:45

0

Pevačica se, očekivano, nikada više nije videla sa njim

Hit priča! Izvorinku Milošević pozvao muškarac na kafu, pa šoljicu skrivao rukom: Čuo sam da nešto krišom ubacuješ
Izvorinka Milošević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Izvorinka Milošević se tokom godina svoje karijere susrela sa raznim predrasudama zato što je vlaškog porekla. Iako je mnoge pokušavala da ubedi da su to samo verovanja, nije uspela da otkloni tu famu, a to je bio slučaj i sa muškarcem koji je želeo da je upozna.

Kako kaže, nju je jedan izvesni gospodin pozvao na kafu, ali je onda sve vreme šoljicu skrivao rukom.

Printscreen ,,RTS Ordinacija"
Izvorinka Milošević

- Jedan gospodin je mene pozvao na kafu i ja sam izašla. Sedeli smo tako za stolom, a on je sve vreme nekako pokrivao tu šoljicu kafe, držao je blizu sebe i ja to primetim. Pitala sam ga "O čemu se radi, zašto sklanjaš tu kafu?". On mi je odgovorio: "Izvini, malo mi je neprijatno, ali ja sam čuo da ti krišom tako ubaciš nešto i ja se zavezujem" – ispričala je Izvorinka.

Ona je objasnila potom i na šta je on mislio.

- To znači da će on postati totalno anergičan i više ne može ništa, jer navodno žene iz Istočne Srbije imaju moć. On je tako krio tu kafu, ali mi je rekao: "Vi ste mene zadivili, jako ste prijatni i čućemo se!". Naravno, nikad se posle toga nismo čuli – rekla je kroz osmeh Izvorinka u "Magazinu In".

ATAImages/Antonio Ahel
Izvorinka Milošević

Pevačica je, inače, jednom prilikom otkrila i da su je se kolege plašile, ali jedini koji nije je bio njen pokojni suprug Miša Blam.

- Pričali su: „Pazite se Izvorinke Milošević, ona ima moć, možda može nešto loše da nam uradi!“ To je značilo da niko nije smeo da mi priđe, osim Miše Blama. On je bio jevrejskog porekla, jevrejski narod je pretrpeo golgotu kao niko na ovom svetu, on se smejao tim pričama o vlaškoj magiji - rekla je svojevremeno Izvorinka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike