Plus sajz pevačica trpi pogrdne komentare zbog izgleda: Dosta mi je da me razvlače, odustajem! (FOTO)

30.03.2024

23:20

0

Pevačici se često "lupa" etiketa zbog kilograma

Plus sajz pevačica trpi pogrdne komentare zbog izgleda: Dosta mi je da me razvlače, odustajem! (FOTO)
Melisa Vivijan Džeferson - Copyright Profimedia

Kontroverzna pevačica Lizo objavila je na Instagramu dramatičnu poruku o tome da odustaje od aktivnog rada na društvenim mrežama zbog čestih pogrdnih komentara na račun njenog fizičkog izgleda.

- Dosta mi je toga da me svi u mom životu i na internetu razvlače unaokolo. Sve što želim je da stvaram muziku i usrećim ljude, te da pomognem da svet bude malo bolji nego što je bio pre mene. Ali počinjem da osećam da me svet ne želi ovde. Stalno se suprotstavljam lažima koje govore o meni samo da bi dobili publicitet... A poenta tih šala je uvek moj izgled - napisala je na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

- Ljudi koji me ne poznaju me razvlače i ocrnjuju. Nisam to tražila i nisam se prijavila za ta s**nja. Odustajem - zaključila je.

Ubrzo su brojni korisnici počeli da joj pišu poruke podrške, među kojima je bilo mnogo javnih ličnosti, poput Paris Hilton.

Skandal joj obeležio karijeru

Lizo je 2019. godine postigla veliki uspeh svojim trećim studijskim albmom, ali je prošle godine isplivalo svedočenje o seksualnom uznemiravanju plesačica. Naime, njih šest podiglo je optužnicu protiv pevačice ističući da su trpele poniženja, uvrede i pretnje, pa čak i neplaćanje.

Profimedia
Lizo

Inače, ona je postala simbol borbe za lepotu van utvrđenih standarda, te više puta isticala da svoje telo smatra savršenim.

- Mislim da imam veoma atraktivno telo. Ja sam "bodi" ikona i to svakim danom volim sve više i više. Možda za nekoga nemam idealan oblik tela, kao što ni Kim Kardašijan nije nečiji ideal, ali je stvorila neki novi standard lepote. Bila sam ta smešna, debela prijateljica. Slušala sam to stalno u srednjoj školi. Ili sam bila prijateljica koju će lupiti po zadnjici jer je velika. Ili sam bila velika nesigurna cura jer sam velika. Mislim da nisam jedina debela devojka na svetu. Želim da se rešimo tih etiketa koje nam lepe - ispričala je Lizo jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike