Znate li da ima već 30 godina otkako je Naomi htela u pevačice? I album je snimila, ali je zbog jednog sve palo u vodu (VIDEO)

24.03.2024

07:45

0

Objavljen je pod nazivom „Babywoman", a postoji i razlog zašto

Znate li da ima već 30 godina otkako je Naomi htela u pevačice? I album je snimila, ali je zbog jednog sve palo u vodu (VIDEO)
Naomi Kembel - Copyright Profimedia

Supermodel Naomi Kembel 1994. godine bila je izbacila album „Babywoman" s namerom da „proširi svoje vidike" i postane i pevačica. Mnogi su, takođe, zaboravili da je čuvena lepotica gostovala čak i u „Top of the Pops" da bi isti ispromovisala... Ali, na kraju, od njene pevačke karijere nije bilo ništa (osim nakratko u Japanu).

Ime ovog njenog prvog i jedinog muzičkog projekta u stvari je jedan od njenih nadimaka - tako ju je zvao poznati kreator Rifat Ozbek, pa za njim i izvesni fanovi iz tog vremena. Međutim, kako se prenosilo, sve je palo u vodu jer je narod „znao Naomi samo kao manekenku, nikako kao pevačicu".

Ipak, ona se bila maksimalno potrudila i sve je vrlo ozbijno shvatila.

- Ona je svojevremeno išla na ples, pevanje, manekenstvo joj se s 15 (godina) samo desilo. Nije htela da snima bilo šta, a ni ja nisam hteo da provodim vreme u studiju bez nekog posebnog razloga - govorio je bio Gavin Frajdej za „Hot Press", muzičar i producent s kojim je Kembelova onda bila umnogome sarađivala ne želeći da „proizvede bilo šta tipično".

- Mislim da je posebno zablistala kad je zaigrala i zapevala na koncertu Boj Džordža, a onda se pojavila i u njegovom „I'll tumble 4 ya" videu kad joj je bilo recimo 13 - istakao je on, a prenosio je „Vog".

„Babywoman", međutim, ostao je njen jedini album i ona više nikada nije „pokretala tu temu". Prodala je preko milion primeraka širom sveta.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike