Lizo otkazali koncert posle optužbi za zlostavljanje, a sa društvene mreže je otpratio neverovatan broj korisnika! Gubi milione!

09.08.2023

16:00

0

Ovo nije očekivala

Lizo otkazali koncert posle optužbi za zlostavljanje, a sa društvene mreže je otpratio neverovatan broj korisnika! Gubi milione!
Lizo - Copyright Profimedia

Kada je isplivala vest da su prošle nedelje tri plesačice optužile za maltretiranje, vređanje i seksualno uznemiravanje, američku pevačicu Lizo (35), ubrzo joj je sada otkazan nadolazeći koncert. Ona je trebalo da nastupi 2. i 3. septembra na festivalu "Made in America" u Filadelfiji, ali od toga nema ništa zbog "teških i nepredvidivih okolnosti", piše NBC News. 

Lizo je nakon teških optužbi počela naglo gubi fanove, pa ju je tako u svega nekoliko dana na Instagramu otpratilo više od 170 hiljada korisnika.

Pevačica je sve optužbe demantovala na Tviteru

- Ovih poslednjih nekoliko dana je bilo strašno teško i razočaravajuće. Moja radna etika, moral i poštovanje su dovedeni u pitanje. Moj karakter je kritikovan. Obično odlučujem da ne odgovaram na lažne optužbe, ali koliko god one neverovatno zvučale, previše su nečuvene da se ne bi njima bavila - započela je podužu objavu.

Profimedia
Lizo

Dodala je da 'lažne optužbe' dolaze od bivših zaposlenih koji su već javno priznali da im je rečeno da je njihovo ponašanje na turneji neprimereno i neprofesionalno. 

Podsetimo, plesačice su u tužbi navele da ih je Lizo terala na seksualne činove s bananama, vređala ih i maltretirala, a jedna je šokirala navodom da ju je muzičarka, koja je karijeru izgradila na promociji samoljublja i prihvatanja, nazvala debelom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike