Aleksandra Prijović na koncert Leksingtona došla u stajlingu od preko hiljadu evra: Samo za ova dva komada izdvojila pozamašnu cifru (FOTO)

09.03.2024

22:23

1

Prati modne trendove

Aleksandra Prijović na koncert Leksingtona došla u stajlingu od preko hiljadu evra: Samo za ova dva komada izdvojila pozamašnu cifru (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Prijović sinoć je bila specijalan gost na koncert Leksington benda u Štark areni i sa ovim bendom otpevala je duet "Dođi sebi", nakon čega i nekoliko svojih hitova.

Pevačica je za tu priliku odabrala usku zelenu haljinu, kojom je naglasila vitku liniju, a reč je o kreaciji brenda Rik Ovens, za koju je izdvojila 626 evra. Ništa jeftinije nisu bile ni cipele  marke Akvazura, koje koštaju čak 507 evra.

Kada se sve sabere, pevačica je za ovo gostovanje izdvojila čak 1.133 evra, što ne čudi s obzirom na to da je za sve svoje koncerte obezbeđivala vrlo skupe kreacije.

Recimo, samo jedan od njenih stajlinga na koncertima u Beogradu, koštao je neverovatnih 4.500 evra, a reč je o belom odelu marke Aleksandar Mekvin. Takođe, nedavno je na koncertu u Osijeku nosila tigrasti komplet čija je cena oko 3.000 evra, a spekulisalo se da je inspiraciju pronašla kod Jelene Karleuše.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike