"To je bolno i stresno": Indira Radić otvoreno o razvodima, pa spomenula i Draganu i Tonija

29.03.2024

20:26

0

Vest o razvodu njene koleginice je i za nju bio iznenađenje

"To je bolno i stresno": Indira Radić otvoreno o razvodima, pa spomenula i Draganu i Tonija
Indira Radić - Copyright ATAImages/M. M.

Indira Radić početkom dvehiljaditih bila je jedna od najpopularnijih domaćih pevačica, da bi potom odlučila da se povuče sa medijske scene i posveti se privatnom životu.

Ipak, pre nekoliko godina donela je odluku da ponovo počne da snima i redovno nastupa. Međutim, ona i dalje retko govori o svom i tuđim privatnim životima, a sada je napravila izuzetak i osvrnula se na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

ATAImages/ Antonio Ahel
Indira Radić

- Iznenađena sam, došla sam iz Australije. Mnogo mi je žao, zato što sam smatrala da su Dragana i Toni jedan skaldan par. Oni najbolje znaju šta je razlog, ja samo želim da budu jaki i istrajni. Nisam se čula sa Draganom, ja joj želim da budem jaka, jer je ona velika zvezda, dobar čovek i sve najbolje joj želim od srca - rekla je Indira. 

Kao što je i poznato, i Indira je prošla kroz ovu tešku životnu fazu, pa je spomenula i svoj razvod.

- Svaki raskid boli. Čovek ne zna, dok se s tim ne suoči. To je bolno, i stresno. Ne volim da pričam na tu temu da evociram uspomene, zato najbolje razumem Draganu - rekla je za Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
Indira Radić

Podsetimo, Indira je nedavno objasnila zbog čega se na vrhuncu karijere sklonila sa estradne scene.

- Ja sam ranoranilac jer nekako sam shvatila da je život kratak i da treba ga iskoristiti na najbolji mogući način. Trudim se da živim koliko mogu zdravo zato sam se povukla i negde sam se sklonila zato što je to sve prezaisićenje organizma. Godinama trajem i dođe kulminacija kada kažem: „Bolje je da se sklonim i živim normalno nego da plaćam lečenje“ - rekla je. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike