Ovo je razlog zašto Nikolija ne da deci da slušaju njene pesme! Isti je slučaj i s muzikom Relje Popovića: Otvorila dušu o porodici! (VIDEO)

18.03.2024

22:50

0

Pevačica nema šta da krije

Ovo je razlog zašto Nikolija ne da deci da slušaju njene pesme! Isti je slučaj i s muzikom Relje Popovića: Otvorila dušu o porodici! (VIDEO)
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović osvrnuvši se na svoj, pa i rad nevenčanog supruga Relje Popovića okružena medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, objasnila je zašto njihovim devojčicama Hani i Rei nije dozvoljeno da slušaju njihove pesme.

Otvorivši dušu o porodici, pevačica se dotakla i zdravstvenog stanja majke Vesne Zmijanac, te je poručila kako je i dalje kritikuje jer nastupa umesto da se više odmara. Ipak, razume je, jer je „to njen život".

Vesna Zmijanac, ATAImages/M. M.
 

- Ćerkicama ne puštam našu muziku, jer muzika koju izvodimo nije dečija. Nisu to pesme koje treba puštati deci... Vesna je odlično. Nastupa mnogo! Kritikujem je zbog toga. Pevanje nju čini srećnom i živom. To je njen život. Otac je na prvo slušanje rekao „čista desetka" - izjavila je Nikolija pred promociju novog albuma, „Lavina", na kom je radila više od godinu dana.

- Največa podrška mi je Relja. On mene uvek sasluša... Sve moje strahove i uzbuđenja... Mama je ponosna i oduševljena. Njena omiljena pesma je „Pravo na grešku" i „Viski". „Milo moje" zove „nunaj bebo". Sa Reljom nemam duet jer bi onda album izašao sledeće godine. Komplikovan je proces da nas dvoje snimimo pesmu. Sa Vesnom nemam duet jer se nije našla odgovarajuća pesma - objasnila je potom.

Nikolija Jovanović, 24sedam/Vladan Mišić
 

Šta je sve uložila u svoj najnoviji projekat, kako se osećala u venčanici u kojoj je snimila jedan od spotova i još mnogo toga - čeka vas na snimku koji sledi.

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike