Haris ogolio dušu! Tek sledi borba za imovinu, preljube je bilo godinama: Možda joj ne pripadne ništa!

28.03.2024

18:45

2

Sin više od mesec dana ne razgovara sa Melinom

Haris ogolio dušu! Tek sledi borba za imovinu, preljube je bilo godinama: Možda joj ne pripadne ništa!
Haris i Melina Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Haris i Melina Džinović danas su se zvanično razveli, a u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu pojavio se samo pevač, koji je iskoristio priliku da otkrije detalje odnosa sa, sada već, bivšom suprugom.

Kako je rekao ovo je bio "ekspresni razvod", jer su obe strane bile usaglašene, te nije postojala opcija žalbi. Pevač je dodao i da je bez obzira na formalni razvod, on već dugo slobodan, kao i da mu Melina nije ukidala tu slobodu.

ATAImages/Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

- Meni ona nije oduzimala slobodu, ali u zadnje vreme to nije bio brak, to je bila prevara. Prevareni muž zadnji sazna šta se dešava. Jako sam razočaran, time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje - rekao je on za Hype.

Šta će biti sa vilom na Senjaku?

Poznato je da je par stekao veliko bogatstvo u braku, a najviše se pričalo o tome kome će pripasti porodična vila na Senjaku.

- Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cela kuća. Ne znam taj zakon, biće kako će biti. Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa decom. Primetio sam da je iznosila stvari, to su njene, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam video nikakav razlog - kazao je Haris.

On tvrdi i da je za vreme njihovog zajedničkog života bio uzoran muž, koji nikada nije ponižavao svoju suprugu, dok je ona isticala važnost braka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

- Ona je bila ta koja je zagovarala da brak mora da opstane, da svi ljudi koji se razvode da prave grešku, da je brak institucija, sve je govorila u korist očuvanja braka, da bi to jednog dana kao grom iz vedra neba puklo - kaže on i dodaje:

- Problema u braku nije bilo, ona se odvajala od mene, družila se sa ženama, bila na putovanjima, bio sam malo po malo sklanjan. Danas sam konačno sklonjen.

"Njene prevare traju godinama"

Iako je razvod "mala smrt", Haris je uspeo da iz ove životne epizode izađe jači, pa je čak i zahvalan na razvodu.

ATAImages/ A.A.
Melina i Haris Džinović

- Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unazad, nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi "skaču".

U braku su dobili dvoje dece, Đinu i Kana, koji ne želi da razgovara sa majkom.

- Sa sinom se nije čula mesec i po dana, krasna majka - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike