Melina se s razlogom nije pojavila na brakorazvodnoj parnici: Uspela je da izbegne suočavanje s Harisom

28.03.2024

13:12

2

Trebalo je da se pojavi u 11 sati u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu

Melina se s razlogom nije pojavila na brakorazvodnoj parnici: Uspela je da izbegne suočavanje s Harisom
melina džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Haris Džinović od danas je i zvanično razveden od Meline, koja će se odsad prezivati ponovo Galić, a otkriveno je zašto se nije pojavila u sudu.

Nekadašnji par danas je imao prvo i jedino ročište po pitanju razvoda, a nakon što se Haris pojavio na sudu, očekivao se i dizajnerkin dolazak, ali se to nije desilo. Džinović je najpre rekao da ne zna razloge njenog izostanka, ali su mediji preneli da ona i nije bila u obavezi da prisustvuje parnici.

ATAImages/ A.A.
Haris Džinović posle razvoda izlazi iz suda

Oni su ročište imali zakazano za danas u 11 sati u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu gde je pevač došao sa svojim pravnim zastupnikom.

Međutim, Melina po svim pravnim stavkama nije ni bila u obavezi da se pojavi, već je bilo dovoljno da se dođe samo njen advokat koji je zastupa. Kako se dalje navodi, brak se može razvesti i u slučaju odsustva stranke, što se ovoga puta i desilo.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dve strane su bile saglasne, sudija je to prihvatila i dala je presudu. Zvanično sam razveden. Osećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači. Ne verujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svest. Sama je rekla da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalista je - rekao je Haris za okupljene medije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike